GTA Online Güncellemesi Simeon’dan Yeni Görevler ve Daha Fazlasını Getiriyor

GTA Online Güncellemesi Simeon’dan Yeni Görevler ve Daha Fazlasını Getiriyor

GTA Online Güncellemesi

GTA Online Güncellemesi

Herkesin en sevdiği araba satıcısı Simeon Yetarian, Simeon’s Premium Deluxe Repo Work’un bir parçası olarak sunulan üç yeni görevle birlikte bu hafta GTA Online‘ın odak noktası. GTA Online güncellemesinde eklenen bu görevler tüm hafta ödül ödemelerini iki katına çıkarıyor. Ayrıca Arena War modlarında ve RC Bandito Races’da iki kat GTA $ ve RP puan alabilirsiniz.

Görünüşe göre Simeon bugünlerde Franklin ve Lamar’a güvenemiyor, bu yüzden sizden üst düzey repo işine girmeni istiyor. Under the Hammer görevinde, La Mesa Polisi tarafından ele geçirilen ve müzayede sergilenen araçları tekrar çalacaksınız. Blow Up 4, rakip bir dükkana gizlice girip mahvedeceğiniz, Simeon’un gazabının rakiplerine karşı başlattığı görev serisine devam ediyor. Son olarak, Sasquashed görevi bazı Arena War canavar kamyonlarını çalmayı ve onları çok yıkıcı bir etki için sürmeyi içerir. Bu görevler için ikiye katlanan ödülleri topladığınızda, önümüzdeki haftalarda daha fazla Premium Deluxe Repo Work ekleneceğini unutmayın.

Bu arada, 1 Mayıs’a kadar Arena War oynatma listelerinde ve RC Bandito Races’de iki kat GTA $ ve RP avantajlarından yararlanabilirsiniz. Special Cargo Sales da iki katı GTA $ ödülü veriyor. Arena War modlarına hazırlanmanıza yardımcı olması için, bu hafta bazı Arena War araçlarından ve atölye indirimlerinden yararlanabilirsiniz:

 – Annis ZR380 – % 30 indirim
 – HVY Scarab – % 30 indirim
 – MTL Cerberus – % 30 indirim
 – Vapid Imperator – % 30 indirim
 – Declasse Brutus – % 30 indirim
 – Arena Workshop – % 40 indirim
 – Arena Workshop Renovations ve Add-Ons – % 40 indirim

Her zaman olduğu gibi, bu hafta sadece GTA Online’a giriş yaparak ücretsiz bir parça giysi de alabilirsiniz. 1 Mayıs’a kadar oynayan herkes, eski zaman arabalarını toplamaktan hoşlananlar için mükemmel olan bir Albany Vintage Tee kazanacak. Ayrıca Rockstar, 1 Mayıs’a kadar Clubhouse ASAP sahiplerine 250k GTA $ verecek. Eğer sizde yoksa biran önce almalısınız.

Son olarak, bu haftanın tadını çıkarmak için daha büyük Premium Yarış var. Bu 8 oyunculu yarışların katılımları çok yüksek olan 20.000 $ ‘dır, ancak ilk sırada yer alırsanız 100.000 $ kazanabilirsiniz. 2. ve 3. sırayı tamamlayanlar sırasıyla 30k $ ve 20k $ alıyor.

GTA 5 ile ilgili daha fazla şeyler arıyorsanız aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

GTA 5 Para Kazanma

GTA 5 Araçları

GTA 5 Hileleri

GTA 5 PC Hileleri

GTA 5 PS4 ve PS3 Hileleri

GTA 5 Xbox One ve Xbox 360 Hileleri

GTA 5 İndir