GTA Online Günlük Hedefler İçin 1 Milyon Dolar Veriyor!

GTA Online Günlük Hedefler İçin 1 Milyon Dolar Veriyor!

GTA Online oyuncuları bu günlerde gerçekten hızlı bir şekilde bir milyon dolar kazanabilirler. Ancak çok hızlı olmaları gerekiyor çünkü bu fırsat çok yakında sona erecek. Rockstar Games, son zamanlarda Grand Theft Auto Online'da çok fazla ücretsiz para veriyor ve üst düzey öğelerin satın alınmasını yeni oyuncular için çok daha kolay hale getiriyor.

2013'ten beri mevcut olmasına rağmen, Grand Theft Auto 5, Epic Games Store'da yakın zamanda ücretsiz olarak piyasaya sürüldüğü sırada sitenin sunucularının saatlerce çökmüş olması zaten bu oyun serisinin hala ne kadar popüler olduğunu kanıtlıyor. Bu oyunun çoklu bileşeni olan Grand Theft Auto Online, şimdiye kadar üretilen en karlı eğlence ortamlarından biri haline geldi ve Fortnite'ın Tenet gibi yaptığı büyük ölçekli film etkinliklerine ve fragmanlara ev sahipliği yapmamasına rağmen, reklamsız da oyun hala büyük ilgi görüyor.

Nisan ve Mayıs, GTA Online oyuncuları açısından özellikle de Rockstar Games'in sistemlerindeki bir aksaklık sayesinde oyun içi giriş bonusunu birden fazla kez alan oyuncular için inanılmaz derecede karlı aylar olmuştu. Yeni The Rockstar Games basın bültenine göre, GTA Online'a gelen yeni ödülleri ve eşyaları detaylandıran, “bugünden 27 Mayıs'a kadar” 10 veya daha fazla Günlük Hedefi tamamlayan oyuncular, bir milyon dolar değerinde GTA Online para birimi kazanacak. Oyuncular normal oyun içi para ve RP ödüllerinin üç katını elde edebilecekler ve Stockpile Etkinlikleri de 27 Mayıs'a kadar 2 katı ödeme yapıyor.