GTA Online Survival Co-op Üç Katı Nakit Para ve Bu Hafta Yeni Simeon Görevleri Sunuyor

GTA Online Survival Co-op Üç Katı Nakit Para ve Bu Hafta Yeni Simeon Görevleri Sunuyor

GTA Online Güncellemesi

GTA Online Güncellemesi

Düşman NPC dalgalarını savuşturmak için arkadaşlarınızla bir araya gelmeye meraklıysanız, bu haftaki GTA Online güncellemesi sizi gerçekten zengin edecek. Şuandan 8 Mayıs’a kadar, dört oyuncunun çarpıştığı ve gelen on düşman dalgası boyunca hayatta kalmaya çalıştığı ordu modu Survival’da GTA $ ödemelerini üçe katlayacaksınız. Simeon Yetarian, geçen haftaki ilk çıkışından sonra Premium Deluxe Repo Work seçiminde üç görevle geri döndü.

Simeon’a garip repo işlerinde yardımcı olmaya devam eden bir teşvik olarak, Premium Deluxe Repo Work’u tamamlamak için iki kat GTA $ ve RP almaya devam edersiniz. Yeni görevler arasında, GTA Today 2’deki rıhtım yarışı, Do You Even Lift’teki Cargobob helikopteri kullanılarak gerçek arabalarla vinç oyunu ve nadir bir MTL Brickade RV’sinin RV Nearly There bölümünde yeniden yapılması var.

Her zamanki gibi Rockstar, GTA Online portföyünüzü çeşitlendirmek için size iyi bir neden vererek, bu hafta genişletilmiş ticari bonuslar sunuyor. 8 Mayıs’a kadar Biker Businesses, imalatta % 25’lik bir hız kazanırken, MC Work and Challenges çift GTA $ ve RP sunuyor. Bunların kilidini açtıktan sonra Clubhouse Contracts’ten iki kez ödül alacaksınız ve bu hafta giriş yaparak iki adet ücretsiz giyim eşyası alacaksınız: Steel Horse ve Nagasaki markaları için basit beyaz motorcu gömlekleri. Motorcu temasına uygun olarak, diğer üst düzey araçlarla birlikte bir sürü motor indirimi de var:

 – Biker Businesses – % 40 indirim
 – Biker Business Upgrades – % 40 indirim
 – MC Clubhouse Renovations & Add-Ons – % 40 indirim
 – MC Clubhouse Bike Shop – % 40 indirim
 – Western Gargoyle – % 30 indirim
 – All Biker Clothing & Tattoos – % 30 indirim
 – Nagasaki Shotaro  – % 40 indirim
 – Pegassi Oppressor  – % 40 indirim
 – Pegassi Tezeract – % 40 indirim
 – Pegassi Vortex – % 40 indirim
 – Dewbauchee Vagner – % 30 indirim
 – Truffade Nero – % 30 indirim
 – Annis Elegy Retro Custom Upgrade – % 30 indirim
 – Annis Savestra – % 30 indirim

Ayrıca sürüş becerilerinizi test etmek için en yeni Premium Yarış seçenekleri de mevcut. Bu 8 oyunculu yarışların katılımı 20.000 $’a mal olur. Ancak ilk sırada yer alırsanız 100.000 $ kazanabilirsiniz. 2. ve 3. sırayı tamamlayanlar sırasıyla 30k $ ve 20k $ kazanır. Yarışlarda yer almak için aşağıdaki tarihlerde Legion Square’e gidin:

 – Mayıs 2: At the Races (locked to Off-Road)
 – Mayıs 3 – 6: Senora Freeway (locked to Super)
 – Mayıs 7 – 8: Muscle In (locked to Muscle)

GTA 5 ile ilgili daha fazla şeyler arıyorsanız aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

GTA 5 Para Kazanma

GTA 5 Araçları

GTA 5 Hileleri

GTA 5 PC Hileleri

GTA 5 PS4 ve PS3 Hileleri

GTA 5 Xbox One ve Xbox 360 Hileleri

GTA 5 İndir