GTA Online Ücretsiz Para Bonusu

GTA Online Ücretsiz Para Bonusu

GTA Online Ücretsiz Para Bonusu Şansı

GTA Online Ücretsiz Para Bonusu Şansı

Bu Cuma günü Red Dead Redemption 2 nedeniyle, GTA Online oyuncularına vahşi batı temalı bonus silahlarında çift gta 5 para kazanma şansı sunuyor.

Eğer Double-Action Revolver ve Stone Hatchet’in zorluklarını tamamlamadıysanız, bu 1 milyon dolar demektir. Zorluk başına 250.000 $, artı 250 bin $ ek “(sonraki hafta) giriş yaptığınızda”. Her ikisini de zaten aldıysanız, yine de tüm ikincisi ödemede 500 bin $ alıyosunuz.

Bunu, Double RP ve GTA $ ile Smuggler’s Run Sell Missions’tan kazandığınız ekstra paraya ekleyin ve bu haftaki araç, mülk ve uçak tasarruflarından yararlanmak için iyi bir görevlendirmede olacaksınız.

Arkadan öne doğru, bu haftaki uçakların seçimi Spitfire-aping P-45 Nokota’dır. Yüzde 35 ticaret fiyatı indirimi ile birlikte 1.938.000 $ ‘a mal oluyor. Mülkiyet cephesinde, hangarlar aynı yüzde 35 oranına tabidir; Declasse Scramjet normal fiyatından yüzde 30 ticaret fiyatı indirimi ile birlikte 3.364.000 $ olarak belirledi.

Ticaret fiyatı belirlenirken, bu yılın başında lansmanı biraz gecikmiş olan Hunting Pack (Remix) Adversary Modu’nun bir turunu kazanmanız gerekiyor. GTA 5 oyununu buradan indirebilirsiniz.