GTA San Andreas Hilesi (Silahlar, Can, Zırh ve Para)

GTA San Andreas Hilesi (Silahlar, Can, Zırh ve Para)

GTA San Andreas Hilesi

GTA San Andreas Hilesi

Rockstar‘ın popüler oyun serisinin yedinci oyunu olan GTA San Andreas ilk olarak 26 Ekim 2004’te Rockstar Games tarafından yayınlanmıştır.

GTA San Andreas‘taki olaylar 90’lı yıllarda gerçekleşmektedir. Oyunun ortamı Kaliforniya ve Nevada‘dan esinlenilmiştir. Los Santos, San Fierro, Las Venturas adında üç büyük şehir bulunmaktadır.

Oyun, aslında herkesin bildiği gibi özgürce davranabileceğiniz açık dünyaya sahip bazı gizlilik unsurları da içeren aksiyon-macera oyunudur. Üçüncü şahıs bakış açısı ile oynanır ve sürüş unsurları da içerir. Çete savaşlarına odaklanan oyun Carl “CJ” Johnson’ın hayatına odaklanmaktadır. Annesinin cinayetini çözmeye çalıştığı görevleri yaparken aynı zamanda bildiğiniz gibi görevleri yapmayıp istediğiniz şekilde oyunun dünyasında dolaşabilirsiniz.

Oyuncu, karakterlerinin özelliklerini artırabilen veya başka bir gelir kaynağı sağlayabilen çeşitli isteğe bağlı yan görevler de yapabilir. Önceki oyunlardaki; taksicilik, itfaiyecilik, yaralıları hastaneye götürmek ve suçla mücadele görevlerine ilave olarak hırsızlık, pezevenklik, kamyon ve tren ile teslimat görevlerinin yanı sıra oyuncunun eceri ve teknikleri öğrenmesine yardımcı olan sürüş/uçuş/tekne/bisiklet okulları yer alır.

GTA oyunlarının en güzel unsurlarından biri de hilelerdir. Her GTA oyununda olduğu gibi bu oyunda da bir çok GTA San Andreas hilesi mevcuttur. En çok kullanılan GTA San Andreas silah, can, zırh ve para hilesine göz atabilirsiniz. Daha fazla GTA San Andreas hilelerini öğrenmek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıları kullanarak diğer konularımızı inceleyebilirsiniz.

GTA San Andreas Hileleri

GTA SA Hileleri

GTA San Andreas Silahlar, Can, Zırh ve Para Hileleri

LXGIWYL : Silah paketi 1 (Thugs Tools)

KJKSZPJ : Silah paketi 2 (Professional Tools)

UZUMYMW : Silah paketi 3 (Nutter Tools)

ROCKETMAN : Jetpack sağlar.

AIYPWZQP : Paraşüt sağlar.

WANRLTW : Sınırsız cephane sağlar.

NCSGDAG : Tüm silah seviyenizi hitman olmasını sağlar.

OUIQDMW : Araç kullanırken aynı zamanda nişan almanızı sağlar.

HESOYAM : Can, Zırh, $250.000 para verir.

BAGUVIX : Ölümsüzlük.

Eğer oyunu indirmek isterseniz de aşağıdaki bağlantıyı kullanarak hemen indirebilirsiniz.

GTA San Andreas İndir