GTA VI Ne Zaman Çıkacak?

GTA VI Ne Zaman Çıkacak?

Rockstar Games GTA 6’da Üzerinde Çalışıyor

Şimdi Red Dead Redemption 2 çıktı, bu da Rockstar Games’in zaten GTA 6’da çalışmadığı anlamına gelmiyor. Oyunun geliştirici aşamasının çoktan başladığından emin olabiliriz çünkü oyun geliştiricisi yeni programcılar ve grafik mühendisleri için onlarca iş listeliyor. ve daha fazlası.. Rockstar Games ekibini genişletiyor çünkü GTA 6’nın beklentileri çok büyük ve GTA 6’nın GTA 5 ile aynı başarıdan faydalanmasını istiyorsa, oyun geliştiricisinin bazı şeyler sunması gerekiyor. Peki GTA 6’nın ne zaman ortaya çıkmasını bekleyebiliriz?

GTA 6 Yayın Tarihi Belli Mi?

GTA 6 hala gelişim aşamasında olduğundan, Rockstar Games henüz oyunda resmi bir çıkış tarihi duyurmadı. Bu nedenle, oyun başlatılacağı zamanı şuan kimse bilmiyor. Ancak, herkese söyleyebileceğimiz şey oyunun bu yıl başlamayacağı yönünde.

 

Herkes Rockstar Games’in bu yılki E3 oyun etkinliğine katılmasını ve en azından GTA 6’nın geleceğini duyurmasını umuyor. Ne yazık ki, bu gerçekleşmesi pek mümkün değil. Rockstar Games, E3 etkinliği sırasında oyunun çıkış tarihini açıklarsa gerçekleşecek tek şey, geliştiricilere baskı uygulayabilecek bir son tarih belirlemek olacaktır. Bu nedenle, GTA 6 duyurusu için en erken tarihin 2020 olduğuna inanıyoruz.