GUNGRAVE VR; PC İçin Çıktı

GUNGRAVE VR; PC İçin Çıktı

 

Hem Japonca hem de İngilizce ses seçeneklerini ve orijinal karakter tasarımcısı Yasuhiro Nightow’un tasarımlarını içeren Gungrave VR ve Gungrave VR U.N, sanal gerçeklikte otantik ve sürükleyici bir Gungrave deneyimi sunuyor. Hem Oculus Rift’i hem de HTC VIVE VR kulaklıklarını destekleyen ünitenin PC sürümü, oyunculara bireysel deneyimleri üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmaları için genişletilmiş grafik seçeneklerine ve ayarlarına sahip olacak.

 

Gungrave VR’da, oyuncular Beyond the Grave’ ölümsüz suikastçinin kontrolünü devasa tabancaları olan Cerberus ile kontrol eder ve yolunda duran çeşitli düşmanları çekmek için farklı oyun tarzlarında ustalaşmak zorunda kalırlar. Seviyeler, serbest hareketli üçüncü şahıs oyunundan ya da hem sabit hem de mobil bölümlerden oluşan birinci şahıs eyleminden oluşur ve oyunculara dirilen Millennion ajanının yerine geçerek çeşitli modlar sunar. Bir dizi atış saldırısı, Grave’s Death Coffin, ağır çekim Reaper Time’ı ve daha fazlasını kullanarak yakın mesafedeki grevlerle Gungrave VR, ilk kez sanal gerçeklik için otantik bir Gungrave deneyimi getiriyor.

Gungrave VR Steam’de %15 indirimle 34 TL karşılığında satın alınabilir, Gungrave VR U.N ise yine %15 indirim ile 15,72 TL’lik bir fiyat etiketine sahip. Oyuncular her iki oyunu da ayrı ayrı alıp deneyebilirler veya her iki oyunu da içeren “Loaded Coffin Special Limited Edition ” paketini tekli alıma göre +%15 (7,46 TL) kar ile 42,42 TL karşılığında satın alabilirler. Tüm sürümlerde piyasaya çıkış haftası sebebiyle %15 indirim uygulanmaktadır.