Hafta Sonu PS4, Xbox One ve PC’de Bir Sürü Ücretsiz Oyun Mevcut

Hafta Sonu PS4, Xbox One ve PC’de Bir Sürü Ücretsiz Oyun Mevcut

Ücretsiz Oyunlar

Ücretsiz Oyunlar

Oynamak için yeni bir şey arıyorsanız, ancak para harcamak için pek hazır değilseniz, bu hafta sonu arasından seçim yapabileceğiniz birçok oyun olacak. PC, Xbox One ve PS4’te önümüzdeki birkaç gün boyunca bir çok oyun ücretsiz. Ayrıca Xbox One sahipleri özel bir Dead or Alive 6 demosu deneyebilecekler.

PC oyuncuları bu hafta sonu en fazla seçeneğe sahipler; çünkü dört oyun Steam‘de hafta sonları ücretsiz. Bunlar arasında sandbox oyunları Boundless ve TerraTech, mech strateji oyunu BattleTech ve 3v3 rekabetçi oyun Aftercharge bulunuyor. Bunların dördünü de 24 Şubat Pazar gününe kadar ücretsiz olarak deneyebileceksiniz. Ayrıca, ücretsiz süre sona erdikten sonra bunları almak isteyebilirsiniz.

Boundless İndir
TerraTech İndir
BattleTech İndir
Aftercharge İndir

Xbox One‘da, Xbox Live Gold üyeleri Microsoft’un devam eden Ücretsiz Oyun Günleri promosyonunun bir parçası olarak hem Halo Wars: Definitive Edition‘ı hem de devamı olan Halo Wars 2‘yi deneyebilir. Deneme süresi aynı şekilde 24 Şubat’a kadar. Bunları Microsoft’un web sitesinden veya Xbox One’daki Gold üye alanından indirebilirsiniz. Her iki oyun da Microsoft Mağazası’da % 50 indirimlidir.

Halo Wars: Definitive Edition İndir
Halo Wars 2 İndir

Bunun ötesinde, Team Ninja 22-24 Şubat tarihleri arasında yaklaşmakta olan dövüş oyunu Dead or Alive 6 için beta düzenliyor. Demo hem PS4 hem de Xbox One’da mevcut olacak, ancak katılmak için bir PlayStation Plus veya Xbox Live Gold aboneliğiniz olması gerekiyor. Beta ile ilgili daha fazla bilgiyi Dead or Alive 6 sitesinde buradan okuyabilirsiniz.

Ücretsiz hafta sonlarından ayrı olan Epic, mağazası Epic Games Store aracılığıyla ücretsiz olarak başka bir oyun veriyor. Şu andan itibaren 7 Mart tarihine kadar, PC oyuncuları, point-ve-click macera oyunu Thimbleweed Park‘ın dijital bir kopyasını ücretsiz olarak alabilir. Ayrıntılara buradan bakabilirsiniz.