Haftanın En İyi 5 Android Oyunu

Haftanın En İyi 5 Android Oyunu

En İyi Android Oyunlar

En İyi Android Oyunlar

Bir çok oyunun yüklendiği adroid mağzasında hangi oyunların iyi olduğunu anlamak zorlaşıyor. Her gün yenilerinin eklendiği oyunlar arasından iyi olanları seçmeye çalıştık. Genellikle en yeni veya gözden kaçmış oyunlar üzerinde durduk. Bu hafta için en iyi Android oyunlar listemizi inceleyebilirsiniz.

Cavefall

Cavefall

Cavefall oyununda karanlık mağarayı, yanınızda bir sadece bir balta ile aşağıya kaydırın. Parlayan küreler toplamak ve sinir bozucu yarasalara saldırmak için mağara duvarlarından atlayın. Keskin mengene ve gününüzü mahfedebilecek diğer engellerle karşılaşmadan önce ne kadar gidebileceğinizi görün.

Cavefall İndir

2. Doofus Drop

2. Doofus Drop

Doofus Drop basit bir oyundur. Göreviniz, doofus’u bir tepenin kenarından çalıştırıp ne kadar düşebileceğinizi görün. Tepede yakalanırsanız ekstra yardım almak için osurukları kullanın. Karakterinizi profesyonel bir flopper olarak oluşturmak için yıldızları toplayın.

Doofus Drop İndir

3. Find the Balance

3. Find the Balance

Find the Balance, rastgele nesneleri dengelemekle ilgili bir oyundur. Her şeyi sabit bir kule yapmak için yerleştirin ve Find the Balance ile eğlenin. Düşünüp; elemanları sürükleyip döndürün, çizgiyi çift dokunuşla kesin ve nesneleri hafifçe bırakın.

Find the Balance İndir

4. Redboy and Bluegirl

4. Redboy and Bluegirl

Redboy ve Bluegirl bir tag-team platform oyunudur. Redboy yalnızca kırmızı mücevherleri toplayabilir ve kırmızı şeylere dokunabilir. Bluegirl yalnızca mavi mücevherleri toplayabilir ve mavi şeylere dokunabilir. Her seviyedeki bulmacayı çözün ve sonraki odaya ilerlemek için her ikisini de kullanın.

Redboy and Bluegirl İndir

5. QuickDraw

5. QuickDraw

QuickDraw, hedefleri vurma hakkında hızlı tempolu bir oyundur. Zaman bitmeden önce tüm hedefleri hızlıca vurmak için parmağınızı kullanın. Amaç, ayrılan zamanda kaç tane hedef halledebileceğinizi görmek. Bazı hedeflerde ve öğelerde daha fazla zaman ekleyecek şekilde engeller vardır.

QuickDraw İndir