Half-Life Oyunları Steam’de 2 Ay Boyunca Oynaması Ücretsiz

Half-Life Oyunları Steam’de 2 Ay Boyunca Oynaması Ücretsiz

Geçen gece Steam kullanıcıları “Half-Life: Alyx çıkış tarihine kadar tüm Half-Life koleksiyonu oynaması ücretsiz!” şeklinde bir bildirim aldı. Gelen bildirim içindeki linkin yönlendirildiği sayfa görüntülenemiyordu, çünkü Half-Life Koleksiyonu diye bir sayfa mevcut değildi. Ancak gördük ki yeni oyun Half-Life: Alyx çıkana kadar tüm Half-Life serisini oynamanız için bir fırsat doğdu.

Önümüzdeki iki ay boyunca Half-Life oyunlarına ücretsiz erişim sağlayabileceksiniz. Bu oyunlar Half Life, Half-Life’ın iki ek paketi Opposing Force ve Blue Shift, Half-Life Source, Half-Life 2 ve iki ek paketi Episode One ve Episode Two. Bu promosyon içinde maalesef Half-Life Deathmatch bulunmuyor. Aynı şekilde Team Fortress ve Portal da promosyona dahil değil.

Valve’in resmi açıklamasına göre Half-Life: Alyx, Half-Life 2 ve ek paketlerinden önceki olayları konu alacak. Half-Life: Alyx ekibi, eski oyunlar kadar eğlenceli, özellikle Half-Life 2 ve ek paketleri kadar tutacak bir oyun geliştirdiklerini belirtmişti.

Valve’in Half-Life: Alyx için ön sipariş indirimi sunması nedeniyle tanıtım döngüsü çoktan başladı. Oyuna olan talep Valve Index stokunu tüketti, ancak şirket yeni oyunun lansmanı öncesinde VR başlığı talebini karşılamak için her türlü çabayı gösterdiğini söylüyor.