Halo 5 Multiplayer Playlist Çok Yakında Kaldırılıyor

Halo 5 Multiplayer Playlist Çok Yakında Kaldırılıyor

Halo 5 Multiplayer Neden Kaldırılıyor?

Halo 5 Multiplayer Neden Kaldırılıyor?

Bu durum, Team Arena ve HCS Playlist’lerinde de çakışmalar nedeniyle olumsuz bir etki yarattı, bu nedenle 343 Team Skirmish‘i tamamen kaldırıyor ve geri getirmek için de bir plan yok. 

343 şu şekilde devam etti “Hayranların alıştıkları bir şeyi ortadan kaldırmak hiç bu kadar eğlenceli değil ve takımın kolay aldığı bir karar değil. Fakat bazen kaçınılmaz.” “Bununla birlikte destek ekibi, Team Skirmish’in benzersiz olan bazı haritalarını ve modlarını diğer playlist’lerine entegre etme fırsatlarını aramaya devam edecek.” 

343’te özel bir “Destek” ekibi var ve bu ekip Halo 5: Guardians multiplayer deneyimini taze ve heyecan verici tutmak için nasıl bir dokunuş yapmaları gerektiğini inceliyor. Oyuncu sayısındaki düşüşlerin olmaması için 343, oynamaya devam eden insanlara fayda sağlama yolları olduğuna inandığı şeyleri değiştiriyor. Bazen bu, bir Playlist’i tamamen kaldırmak anlamına gelebilir. 

Başka bir Halo haberinde ise, Microsoft; Halo 5‘in 4K güncellemesi alacağını, aynı zamanda Halo 3, Halo 3: ODST, Halo 4 ve Halo: CE Anniversary oyunlarının geri dönük uyumluluk olarak Xbox One’da sunulacağını açıkladı. 

Yeni Halo Oyunu Ne Zaman Çıkacak

Bunun dışında E3’de Halo için yeni bir bilgi verilmedi, bazı hayranlar hayal kırıklığına uğradılar. Son zamanlarda Microsoft, bir süre sonra gelecek olan büyük Halo oyunune zaman çıkacak” konusu hakkında konuşmayacağını dile getirdi. 

Halo 5 Fragman