Harry Potter Mobil Oyunu Ne Zaman Çıkacak?

Harry Potter Mobil Oyunu Ne Zaman Çıkacak?

Harry Potter: Hogwarts Mystery Ne Zaman Çıkacak?

Harry Potter: Hogwarts Mystery Ne Zaman Çıkacak?

Harry Potter: Hogwarts Mystery, 25 Nisan’da iOS ve Android‘e geliyor. Geliştirici Jam City bugün piyasaya çıkış tarihini duyurdu ve çeşitli aktörlerin oyundaki ses çalışması için Hogwarts’un film rollerini tekrar ettiklerini belirtti.

Bu seslendirme yapan karakterler arasında Michael Gambon (Profesör Dumbledore), Dame Maggie Smith (Profesör McGonagall), Warwick Davis (Profesör Flitwick), Sally Mortemore (Madam Irma Pince), Gemma Jones (Madam Pomfrey) ve Zoe Wanamaker (Madam Hooch) yer alıyor.

Hogwarts Mystery, 1980’lerde Voldemort’un bir şekilde yok olmasından sonra, Harry Potter‘dan öncesine kurgulandı. Bu Potter günlerinden olan çocukları ve sonradan katılan öğretmenleri göremeyeceğimiz anlamına geliyor. Buradaki amaç, oyunculara kitapların ve filmlerin olaylarına bağlanmadan kendi Hogwarts deneyimlerini kazandırmaktır. Oyuncular kendi öğrencilerini oluşturabilir, dört evden birini seçebilir, sihir öğrenmek için sınıflara gidebilir ve dallanmış hikaye kararları verebilir.

Bu iki açıklanmış Harry Potter mobil oyunlarından biridir. Diğer oyun Wizards Unite, Pokemon Go’dan sorumlu stüdyo Niantic tarafından geliştiriliyor. Bu oyun gibi, power-up’ları toplamak ve kilit noktaları savunmak için gerçek dünyayı keşfedeceksiniz.

Oyuna ön kayıt yaptırmak isterseniz, aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Harry Potter Hogwarts Mystery İndir (Android)

Kaynak: 1