Hawkeye, Marvel’s Avengers Oyununun İlk DLC'si Olacak

Hawkeye, Marvel’s Avengers Oyununun İlk DLC'si Olacak

Marvel Sinematik Evreni Hawkeye'ye karşı pek iyi bir tavır sergilemedi. Avengers serisinde bağımsız bir hikayeye sahip olmayan Hawkeye, umarız bu oyunda DLC olarak gelse bile kendi hikayesine sahip olur.

Oyun boyunca Hawkeye olarak değişiklik yapmadan oynamanın bir yolu olmayacak. Görünüşe göre DLC, Hawkeye'a hikayede daha fazla rol veriyor. Stüdyo başkanı Scot Amos'a göre oyuncuların varsayılan hikayede fark edebileceği bazı boşlukları bağlamaya yardımcı olduğunu söylüyor.

Hawkeye DLC, bize oyunun giriş seviyesi ile oyunun gerçek hikayesi başladığında Hawkeye'nın beş yıl içinde neler yaptığını anlatacak. Yani MCU'yu Avengers: Endgame'de ilk kez görünen Ronin'i oynayabiliriz.

Hawkeye’nin tüm DLC'si, Hawkeye’nin kendi hikayesini içerek ve eğer DLC'yi arkadaşlarınızla oynamak istiyorsanız müjde. DLC'yi co-op deneyimi ile oynayabileceksiniz. Ayrıca Hawkeye'ı oyunun ana hikayesindeki diğer anlarda da kullanabileceksiniz.

Hawkeye DLC, Marvel’s Avengers'dan göreceğimiz birçok farklı kahramandan sadece bir tanesi. Beklenen bir başka DLC, Kamalah Khan, yani Ms. Marvel. Marvel’s Avengers 4 Eylül'de Xbox One, Playstation 4 ve PC'de piyasaya sürülecek. Ayrıca yeni nesil konsollara da gelecek.