Hayatta Kalma Oyunu Day Z Xbox One’a Geliyor

Hayatta Kalma Oyunu Day Z Xbox One’a Geliyor

DayZ, gizemli bir salgının patlak verdiği, nüfusun çoğunun kan için yaratılmış çılgın virüslü zombilere dönüşmesine neden olan Sovyet sonrası ülke Chernarus’ta başladı. Sağ kalanlar, kalan değerli kıymetli kaynaklar için diğer sağ kalanlarla savaşmak da dahil olmak üzere, herhangi bir şekilde kendi sağkalımlarını sağlamanın bir yolunu bulmak zorundalar. Tehdit oluşturan sadece virüs bulaşmış ve diğer kurtulanlar da değil, elementler ve vahşi hayvanlar da çok tehlikeli olacaklardır.

Bu affedilmeyen dünya, hayatta kalan son kişi olmaya çalışacak 60 oyuncuya ev sahipliği yapacak. Oyuncular oyundan hiçbir yardım veya tavsiye beklemesin, öğretiler ve hiçbir yol gösterimi bulunmuyor, doğrudan dalmak ve hatalardan ders çıkarmak için muhteşem bir oyun. DayZ’de ölen herkes ekipmanlarını kaybedecek, karakterleri yükselecek ve gerçekte ne kadar korkunç olduğunu fark edecek.

DayZ özellikleri:

Gerçek yaşam alanlarına dayanan 230 kilometrekarelik el yapımı ortam içeren ayrıntılı açık dünya arazisi.

Sunucuda 60 oyuncu var, hepsi de herhangi bir şekilde hayatta kalmak için savaşıyor.

Çevresel tehlikeler, enfekte, dinamik hava ve yırtıcı hayvanlar içerir.

Çok çeşitli karmaşık hayatta kalma mekaniği – avcılık ve zanaatçılıktan, karmaşık yaralanma simülasyonu ve aktarılabilir hastalıklara kadar.

Karmaşık bir ganimet ekolojisi ve doğaçlama üsleri inşa etme yeteneği olan kalıcı sunucular.

Viceral silah oyun ve yakın dövüş savaş sistemleri.

Detaylı bir animasyon sistemi kullanarak pürüzsüz ve reaktif karakter denetleyicisi.

Seyahat ve malzeme taşıma için sürülebilir araçlar.