Hearthstone Rise of Shadows’un Tek Oyunculu “The Dalaran Heist” Macerası Detayları

Hearthstone Rise of Shadows’un Tek Oyunculu “The Dalaran Heist” Macerası Detayları

Hearthstone Rise of Shadows’un The Dalaran Heist Macerası Başlıyor

Hearthstone Rise of Shadows'un The Dalaran Heist Macerası Başlıyor

Blizzard, bu yılın ilk Hearthstone genişlemesi olan Rise of Shadows ile bu yılın tek oyunculu bileşeni için biraz farklı bir şey deneyeceğini açıkladı. Artık genişleme neredeyse bir aylıkken, stüdyo tek oyunculu maceranın ilk bölümü olan Dalaran Heist‘i yayınlamaya hazır.

Dalaran Heist 16 Mayıs’ta başlıyor ve daha önce de açıklandığı gibi, ilk bölüm ücretsiz olacak. Takip eden her bölüm 700 altın veya 7 dolara mal olacak veya hepsini 20 dolara ayarlanmış olarak açabilirsiniz. Bu, tüm Ejder Yılı boyunca sürmesi beklenen devam eden bir hikayenin ilkidir ve ana genişlemenin lezzetiyle doğrudan bağlantılıdır. Rise of Shadows, sizi Hearthstone kötü adamlarından oluşan bir ekibe yerleştirdi ve bu hikaye onların planlarını tasarlamasını anlatıyor.

Bölümler, Dalaran Bank soygunu, Violet Hold’da bir hapishaneden kaçış, kalabalık Dalaran sokaklarında dolaşma, Underbelly’nin içine batma ve son olarak Kirin Tor Citadel’in yağmalanmasını içerir. Bunlar, kahramanınız için alternatif kahraman güçleri de dahil olmak üzere yeni bir yükleme sistemi içerecek. Dövüşmeyen kişilerle destenizi düzenlerken ve özelleştirirken kullanabilmenizi sağlar ve aşamaları rastgele kural değişiklikleri ile tekrarlamak için Anomali Modu mevcuttur.