Hearts of Iron IVe Güncelleme İle Atatürk ve Türkiye Eklenecek

Hearts of Iron IVe Güncelleme İle Atatürk ve Türkiye Eklenecek

 Paradox Development Studio tarafından geliştirilen açık dünya strateji oyunu Hearts of Iron IV, ilk olarak 6 Haziran 2016 tarihinde PC platformu için Paradox Interactive tarafından yayınlandı. 

 II. Dünya Savaşı zamanında geçen strateji oyunu Hearts of Iron IV'te birçok mod bulunuyor. Oyunda toplam 11 bin kara, hava ve deniz bölgeleri bulunuyor. Bu strateji oyunu diğer oyunlara nazaran 50 kat daha büyük bir haritaya sahip. Sadece savaşmanın yetmeyeceği özellikle siyasi ve diplomatik tutumunuzunda çok önemli rollerden olduğu bu strareji oyununda oyuna hakim olmak ciddi anlamda önem arz ediyor. Oyuna başlarken seçeceğniz ülkenin özelliklerine bakmak sizin nasıl bir strateji sergileyeceğiniz açısından oldukça önemli.  

Çok fazla oyuncu kitlesine sahip olan Hearts of Iron IV'e yeni güncelleme ile Atatürk ve Türkiye'nin ekleneceği açıklandı. Oyun ilk çıktığında gözümüz Atatürk'ü ve Türkiye'yi aramıştı, nihayet ekleneceği açıklandı. Mustafa Kemal Atatürk'ün oyuna eklanmesiyle oyunun en güçlü lideri konumuna geleceğide söylendi. 

 Beklenen güncelleme ile Atatürk'ün eklenmesiyle Türkiye 1930 ve 1940 arasında geçen hikayelerde seçilebilir olacak. Aynı zamanda oyuna eklenecek olan diğer Türk isimlerde açıklandı. Bu isimler; İsmet İnönü, Celal Bayar, Şefik Hüsnü ve Fevzi Çakmak olacağı belirtildi. Mustafa Kemal Atatürk silah arkadaşları ile birçok fikir alışverisi yapıcak ve onların görüşleride etkili olabilecek