Heavy Metal Machines’de “Bellic Storm” sezonu ve ikinci Metal Ligi başlıyor!

Heavy Metal Machines’de “Bellic Storm” sezonu ve ikinci Metal Ligi başlıyor!

Yeni güncellemeleri ses getirecek!

Metal Pass’ın son sezonunun playoffları, ESL tarafından ESL Play üzerinden yapıldı. Oldukça çekişmeli maçlara sahne olan playoffların sonunda finale çıkan iki takım belirlendi. Final maçı, 26 Nisan Cuma günü Londra saatine göre 21.00’de, İstanbul saatine göre saat 23.00’de yayınlanacak. Final maçı ayrıca, yapılan anlaşma ile GINX TV tarafından canlı yayınla verilecek. Espor takipçilerinin yakından tanıdığı kanal, tüm espor turnuva ve organizasyonları için bir buluşma noktası. Heavy Metal Machines yönetimi de oyuncularına bu heyecanlı finali, GINX TV tarafından verilmesi için anlaşmaya vardı. 26 Nisan 2019’da yapılacak bu muhteşem finali kaçırmayın!

Metal Pass’ın yeni sezonu 24 Nisan 2019’da başladı. Metal Pass sezonunun yenisi “Bellic Storm” olarak bilinecek ve yepyeni bir karakter daha savaş alanlarına katılacak. Diğer karakterlerin aksine yanında iki Alman kurt köpeği ile savaş tankında yarışacak olan yeni karakterimiz bir PUG. Yeni sezonun en önemli güncellemelerinden biri de Zoomorphs yarışı. Metal City’nin kapılarını yıkıp geçen Zoomorphs, Heavy Metal Machines hikayesinin yeni bir bölümünü de açmış oluyor. Yeni sezonda yarışacak pilotları, yepyeni portreler, video efektleri, spreyler ve kostümler olmak üzere 90’dan fazla ödül bekliyor!

Heavy Metal Machines, ikinci Metal Ligi’ne hazırlanıyor

Espora yaptığı yatırımlarla oyuncularını bir arada tutan ve rekabeti artıran Heavy Metal Machines, ikinci Metal Ligi’nin hazırlıklarına başladı. Metal Ligi’ne katılımlar tüm takımlara açık olacak. Pazarlama ve Yayın Müdürü Tatiana Moreira, “Metal Ligi’nin ikinci sezonunu başlatmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Heavy Metal Machines, rekabetin ve yarışın iç içe olduğu, nakit ödülleri ve oyun içi hediyeleriyle başarının ödüllendirildiği, son dönemin en popüler espor oyunların biri oldu. Yaptığımız içeriklerin oyuncular tarafından ilgi gördüğünü bilmek bizim için en büyük mutluluk diyebiliriz. Oyuncularımızdan gelen talepler doğrultusunda oluşturulan espor içerikleri artarak devam edecek. Tüm oyuncuları ve takımlarımızı Metal Ligi’nin ikinci sezonuna katılmaya ve gerçek para ödüllerine ulaşmaya davet ediyoruz” dedi. Metal Ligi, 25 Mayıs 2019’dan itibaren her Cumartesi rekabetçi sıralamaların olacağı haftalık bir turnuva olarak düzenlenecek.

Hoplon Hakkında

2000 yılında kurulan Hoplon, 80’den fazla yetenekli profesyonelden oluşan bir ekiple Brezilya’nın önde gelen oyun geliştiricilerinden biridir. Florianopolis’te yer alan ve Güney Brezilya’daki teknoloji merkezinin bir parçası olan Hoplon, ülkenin öncü projelerinden sorumlu olurken, Heavy Metal Machines, Apocalypse: The Party’s Over ve Taikodom gibi isimlerle Brezilya oyun sektörünü gün geçtikçe güçlendirmeye devam ediyor.