Heavy Rain Sistem Gereksinimleri

Heavy Rain Sistem Gereksinimleri

Heavy Rain

Heavy Rain

Heavy Rain, Quantic Dream tarafından geliştirilen ve Şubat 2010’da özel bir PlayStation 3 oyunu olarak Sony Computer Entertainment tarafından yayınlanan interaktif bir drama ve aksiyon-macera oyunudur.

Oyun, kurbanlarını boğmak için uzun süreler boyunca yağmur yağdıran seri bir katil olan Origami Killer’ın gizemine katılan dört kahramana sahiptir. Oyuncu, denetleyicideki hareketlerle ilgili ekranda vurgulanan eylemleri ve bazı durumlarda bir dizi hızlı zaman etkinliği gerçekleştirerek oyunla etkileşime girer. Oyuncunun oyun sırasındaki kararları ve eylemleri anlatıyı etkiler; ana karakterler öldürülebilir ve bazı eylemler alternatif sahnelere ve sonlara yol açabilir.

Heavy Rain, oyuncunun üçüncü şahıs bakış açısıyla dört farklı karakteri kontrol ettiği interaktif bir şekilde oynanır. Her oynanabilir karakter, dallanma hikayesi oluşturan oyuncunun hareketlerine bağlı olarak ölebilir; bu durumlarda, oyuncu hızlı zaman olayları ile karşı karşıya kalır. Oyun, her biri karakterlerden birini merkezleyen çoklu sahnelere ayrılmıştır. R2 tuşunun basılı tutulması karakteri ileri taşır ve sol analog çubuk yönü kontrol eder. Bölüm seçimi ekranı tekrar sahne oynatma işlevi sunar.

Oyun artık PC’de de olacak. Bilgisayar için neler gerektiği de ortaya çıktı.

Heavy Rain Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 7 veya üzeri (64 bit)
 – İşlemci: i5-4430 @ 3.0 GHz veya eş değeri
 – Bellek: 4 GB RAM
 – Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 660 2 GB veya AMD Radeon HD 7870 2 GB
 – DirectX: Sürüm 11

Önerilen Sistem Gereksinimleri
 – İşletim Sistemi: Windows 7 veya üzeri (64 bit)
 – İşlemci: i5-6600K @ 3.5 GHz veya eş değeri
 – Bellek: 8 GB RAM
 – Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 970 4 GB veya AMD Radeon R9 390 4 GB
 – DirectX: Sürüm 11