Humble Store’dan Metal Gear Solid V: The Phantom Pain İndirimi ve Diğerleri

Humble Store İndirimli Oyunlar

Humble Store İndirimli Oyunlar

Humble Store‘da bilimkurgu haftası. Temayı kutlamak için perakendeci seçtikleri bilim kurgu oyunlarında fiyatları düşürüyor. Diğer oyunlar da satışa sunulmuş, ancak hepsi haftanın sonuna kadar indirimli değil. Buradaki fırsatların tam listesini buradan görebilirsiniz ve herhangi bir oyuna tıklayarak satış fiyatının ne kadar sürdüğüne bakabilirsiniz.

Ayrıca Humble Monthly’ye abone olursanız, Humble Store’dan tüm oyunlar için ekstra % 10 indirim alacaksınız.

Bu haftanın en iyi anlaşmalarından biri The Long Dark için olanıdır. Oyun 35 dolar yerine 9 dolardır. Kanada’nın vahşi doğasındaki bir uçak kazasından sonra bir hayatta kalma oyunu. Şu anda beş hikaye bölümünün ikisi de mevcut, ancak ücretsiz Survival Modu da dahil.

Metal Gear evreninin hayranları da ucuza birkaç oyun alabilirler. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, 5 dolarlık neredeyse önemsiz bir fiyatla satışa sunulurken, harekete dayalı spinoff Metal Gear Rising: Revengeance ise 7 dolara düştü.

Satışın bilim-kurgu bölümünde, evren-keşif oyunu No Man’s Sky 24 dolar karşılığında satılıyor. Büyük strateji oyunu Stellaris‘i 16 dolar ve Elite Dangerous 13 dolar karşılığında alabilirsiniz. Minimalist strateji oyunu FTL: Light Than Faster 3 dolara kadar düşerken, puzzle oyunu The Talos Principle 8 dolara düştü. Strateji meraklıları Homeworld: Remastered Collection‘ı 12 dolar karşılığında satın alabilir, Redout ise 17 dolar.

Bu haftaki Humble Store satışındaki tüm oyunları buradan görebilirsiniz.

Kaynak: 1