İddiaya Göre GTA 6’nın Haritası Ortaya Çıktı

İddiaya Göre GTA 6’nın Haritası Ortaya Çıktı

GTA 6 Haritası

GTA 6 Haritası

Sadece bir sızıntı olmasına ve resmi bir şey olmamasına rağmen, az sayıda ayrıntı GTA hayranlarını heyecanlandırmak için yeterli oldu.

Sızıntı, bir sonraki Grand Theft Auto oyunuyla ilgili bir dizi diğer “güvenilir” detayın yayınlandığı Pastebin’de paylaşıldı. Daha önce de Sony tarafından onaylanan, PS5‘in özelliklerini doğru bir şekilde tahmin eden bir kaynak.

GTA 6 Harita Bilgileri

Yine de belirtelim, bu son sızıntıyı 21 Nisan’da yayınlayan hesap yüzde yüz güvenilirdir anlamına gelimiyor.

Yayına göre, GTA 6 haritası “oyuncuların seyahat edebileceği çok sayıda büyük şehir” den oluşacak. San Andreas; Los Santos (LA), San Fierro (San Francisco) ve Las Venturas (Las Vegas) gibi üç büyük şehri de içerdiği için elbette bu GTA oyununda ilk olmayacak.

GTA 6 için ise sızıntı, Liberty City (NYC) ve Vice City (Miami) ile birlikte ABD’nin doğu kıyısına dayanacak en az iki şehir olacağını öne sürüyor.

Liberty City, hem GTA 3 hem de GTA 4‘ün kurgusunu oluştururken, Vice City de aynı adı taşıyan GTA: Vice City‘nin kurgusunu oluşturuyordu.

GTA 6 Hikaye Detayları

Sızıntı, hikayenin şu anda nasıl planlandığı konusunda biraz temel, ama merak uyandıran detaylar veriyor. “Liberty City’de, garip işleri ve küçük hırsızlıkları yapan küçük bir adam olarak başlayacaksınız. Ardından sonunda ünlü bir çeteye katılacağınız Vice City yoluna doğru ilerleyeceksiniz.” şeklinde açıklıyor.

GTA 6, Yeni Nesil Konsollarda Olacak

Son olarak, gönderi ayrıca mevcut nesil konsol donanımının GTA 6 ölçeğini kullanamayacağını ve bu nedenle yalnızca yeni nesil için piyasaya sürülmeyeceğini iddia ediyor: “Bu oyun hafıza kısıtlamaları nedeniyle PS4 için çıkamıyor”.