İki Yeni Street Fighter 5 Karakteri Çıkıyor

İki Yeni Street Fighter 5 Karakteri Çıkıyor

Yeni Street Fighter 5 Karakterleri

Yeni Street Fighter 5 Karakterleri

Capcom, Street Fighter 5‘e gelecek iki karakteri açıkladı: G ve Sagat. Her iki karakter zaten açıklanmış olsa da, piyasaya çıkma tarihleri belirsizdi. Ama EVO 2018’de, her iki karakterin de 6 Ağustos’ta piyasaya sürüleceği doğrulandı. Sagat ve G için yayınlana fragmanı izleyebilirsiniz.

G, dövüş oyun serisine yepyeni bir karakter ve sözde dünyanın başkanıdır. Onunla ilgili daha fazla bilgi Capcom Unity blogunda şu şekilde; “dünyayı başkan olarak birleştirmek isteyen gizemli yeni bir karakter olarak tanımlandı ve mesajını modern dünyanın anlayabileceği şekilde yaymaya karar verdi: sosyal medya aracılığıyla. Başlangıçta, Rashid videolarına girip G’nin mesajını insanlara yükseltmeye yardım etmeye karar verene kadar çok fazla ilgi görmez. G, Dünya Başkanı ve gizemli kökenleri olarak rolünü kullanan benzersiz bir hamleye sahiptir. Dövüş sırasında Başkanlık seviyesi, Dünyayı temsil eden bir simge biçiminde V-Gauge’ın yanında görülebilir. G Charge’ı kullanarak G, Başkanlık seviyesini 3’e çıkarmak için Dünya’dan gelen gücü emer. Başkanlık düzeyi ne kadar yüksekse, özel hareketleri o kadar güçlüdür. Ancak, eğer G devrilirse, Başkanlık seviyesi düşecektir.”

Bu arada Sagat ise, Street Fighter‘ın en ikonik karakterlerinden ve hayranlarının favorilerinden biridir. En son enkarnasyonu, yüksek hasar potansiyeli ve Tiger Shots’la mekânı kontrol etme yeteneği ile her zamanki gibi korkutucu görünüyor.

Capcom, “Street Fighter V: Arcade Edition‘da, Sagat tenha bir köyde bir keşiş haline geldi ve iç şeytanlarının üstesinden gelmek zorunda kaldı. Sagat’ın ikonik hareket kümesi, Street Fighter serisindeki geçmişteki görünümlerine sadık kaldı. Tiger Shot, hangi yumruk düğmesine bastığınıza bağlı olarak hızları değiştirir. Grand Tiger Shot rakiplere vurabilir, ancak daha az hasar verir ve daha az güvenlidir. Tiger Uppercut, anti-hava veya geri dönüş olarak kullanılabilen bir ejderha yumruk tarzı saldırıdır. Tiger Knee Crush, Sagat ile rakibi arasındaki mesafeyi kapatabilen hızlı bir hamledir.” diye açıklıyor.

Hem G hem Sagat, $6/£6 ya da 100,000 Fight Money ya da 3$30/£25 fiyatlık Season 3 Character Pass’ın bir parçası olarak tek tek kullanılabilir. Bu geçiş aynı zamanda Sakura, Blanka, Falke ve Cody’ye erişimin kilidini açar. Karakterleri satın almak aynı zamanda size 3-10 renkleriyle ve 3-10 varsayılan kostüm renkleriyle Savaş Kostümlerini verir.