İlk Forza Horizon 4 Genişlemesi Fortune Island Geliyor

İlk Forza Horizon 4 Genişlemesi Fortune Island Geliyor

Forza Horizon 4 Fortune Island

Forza Horizon 4 Fortune Island

Microsoft‘un X018 konferansında şirket, Forza Horizon 4 için ilk büyük genişlemeyi duyurdu. DLC, Fortune Island olarak adlandırılıyor ve 13 Aralık’ta yayınlanacak. Birleşik Krallık’ta yarışmaya devam etmenizi sağlar. Ancak sizi özellikle sarp dağlık bölgeler ve fırtına gibi tehlikeli havalarla birlikte kuzeydeki İngiliz Adalarına götürür.

Doğal olarak, Fortune Island da araba sürmek için yeni bir dizi otomobille birlikte gelecek. Oyun zaten GymkhanaTEN video serilerinden beş adet özel yapım Ford aracını kullanıma sunmaya başladı. Car Pass üyeleri şimdiden 1977 Ford GymkhanaTEN, F-150 Hoonitruck ve 1993 Ford Escort Cosworth Group A’yı alabilirler. Bu ayın ilerleyen zamanlarında ayrıca 1965 Ford Hoonicorn Mustang V2 ve 2017 Ford Fiesta RS’yi elde edebilirler. Ardından da 2016 Ford GymkhanaTEN Focus RS RX gelecektir.

Fortune Island, 35 dolarlık Ultimate Edition’ın parçası olarak sunulacaktır. Ultimate Edition sahipleri ek bir ücret ödemeyeceklerdir. Bir Game Pass abonesiyseniz, aboneliğinizin bir parçası olarak Forza Horizon 4’e daha önceden eriştiniz ve genişletmeleri bir paket olarak ya da % 10’luk bir indirim ile alabilirsiniz.

Genişlmenin kuzeydeki dağlık bölgeler kurgusu, özellikle yarışçının değişen mevsimlere ait marquee özelliği göz önüne alındığında, tecrübeli yarışçılar için bile zorlu olacaktır.