Illaoi ct, Illaoi Counter, Illaoi Counterları – Illaoi’e Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Illaoi ct, Illaoi Counter, Illaoi Counterları – Illaoi’e Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Illaoi Counter

Illaoi Counter

Illaoi counter (Illaoi ct)’dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

Illaoi Ruhani Rehber; Illaoi’nin güçlü fiziğini gölgede bırakacak bir şey varsa, o da inancıdır. Büyük Kraken’in elçisi olarak, düşmanlarının ruhlarını bedenlerinden koparmak ve gerçeklik algılarını kırmak için devasa bir altın idolü kullanır. “Nagakabouros’un Sözcüsü” ne meydan okuyan herkes, Illaoi‘nin asla yalnız savaşmadığını görür; Yılan Adalar’ın ilahı her zaman onun yanında çarpışır.

Öncelikle LoL karakteri Illaoi’nin yeteneklerini hatırlayalım.

Illaoi Yetenekler

Yaşlı Tanrının Elçisi
Illaoi ve Kabuklar yakındaki geçilmez arazide doğuştan Dokunaçlar yaratır. Dokunaçlar ruhlara, Kabuklara ve Illaoi’nin Sille Tokat yeteneğinin kurbanlarına sallanır. Dokunaçlar vurdukları düşmanlara fiziksel hasar verir ve bir şampiyona hasar verirse Illaoi’yi iyileştirir.

Dokunaç Darbesi
Dokunaçlar tarafından verilen hasarı arttırır. Aktif hale geldiğinde Illaoi fiziksel hasarı veren bir Dokunaç ile darbe indirir.

Sille Tokat
Illaoi hedefine atılır, fiziksel hasar verir ve yakındaki Dokunaçların da hedefe atılmasına neden olur.

Ruh Sınavı
Illaoi, düşmanından aldığı ruhu, önünde durmaya zorlar. Ruhlar, aldıkları hasar oranının belli bir kısmını orijinal hedefe yansıtır. Eğer öldürülürse veya hedef ruhtan çok uzaklaşırsa, asıl hedef bir Kabuk haline gelir ve Dokunaçlar çıkmaya başlar.

İlahi Ders
Illaoi onun idolünü yere vurur ve yakındaki düşmanlara fiziksel hasar verir. Her düşman şampiyonu vuruşu için bir Dokunaç ortaya çıkar.

Illaoi Counterlar’ına (Illaoi ct) bir göz atalım.
Illaoi ct, Illaoi Counter, Illaoi Counterları:

Illaoi’e Karşı İyi Olan Rakipler

Illaoi'e Karşı İyi Olan Rakipler

Illaoi’e Karşı Kötü Olan Rakipler

Illaoi'e Karşı Kötü Olan Rakipler