Infinity Ward, Hilecilere Karşı Büyük Bir Savaş Başlatıyor

Infinity Ward, Hilecilere Karşı Büyük Bir Savaş Başlatıyor

Infinity Ward, Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone hilecilerini sallamaya hazırlanıyor.

Hile, Modern Warfare'in rekabetçi çok oyunculu modunda ve özellikle PC2de indirilebilen ücretsiz battle royale modu Warzone'da oldukça yaygın bir şekilde kullanılıyordu. Infinity Ward hilelere karşı savaşmaya çalışıyor, ancak binlerce oyuncu haksız rekabete karşı şikayetlerini dile getirmeye devam etti.

Görünüşe göre Infinity Ward başka bir hamle için hazırlanıyor. Resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklama da hilecilerin ortadan kalkacağı belirtildi.

Geliştirici özellike, belirli hizmetleri kullanan oyuncuları kullandı. Çünkü birçok oyuncu bazı hizmetleri kullanıyor ve bunların birer hile olarak sayıldığını bilmiyor. Ayrıca şirket, bu tarz eylemleri devam ettiren oyuncuların hesaplarının kapatılacağını açıkladı.

Geçtiğimiz Nisan ayında Infinity Ward, hile nedeniyle dünya çapında 70.000 oyuncuyu yasakladığını açıkladı, ancak görünüşe göre bu yasaklamalar yeterli olmadı. Warzone konsol oyuncuları, PC hilecilerinden kaçınmak için maçların daha hızlı bulunma özelliğinden ödün vererek çapraz platform desteğini kapatmaya başladı.

Infinity Ward yasaklanması gereken hesapların belirlenmesinde sorun yaşıyor olabilir. Bu ayın başlarında, bazı masum oyuncular hesaplarının yasaklandığını ve birkaç gün sonra yeniden etkinleştirildiğini belirtti.