İninal Karta Para Yükleme ve Çekme

İninal Karta Para Yükleme ve Çekme

İninal Kart İşlemleri

İninal Kart İşlemleri

İninal Kart Nedir?

Günümüzde internet alışverişinin yaygınlaşmasıyla İninal Kart hayatımıza girmiştir. En çok da online oyun sektöründe oyuncuların tercih ettiği bir ödeme yöntemidir. Genelde internet alışverişine tam olarak güvenemeyen kişilerin tercih eder. Kredi kartı bilgilerini bilmedikleri web sitesinde paylaşmak istemeyen kişiler de bu ödeme yöntemini tercih edenler arasındadır.

Kısaca İninal Kart ön ödemeli kart sistemidir. Yani kullanıcılar İninal kart hesabına ne kadar para yatırırlarsa o tutar doğrultusunda harcama yapabilirler. Böylece internet alışverişlerindeki riski en az indirirler. Şunu belirtelim ki, bu yöntemde yatırılabilecek para limiti ve işlem tutarları sınırlandırılmıştır. Geri kalan her şey kredi kartı ile ödeme yöntemi hemen hemen aynıdır. Sistem gayet kolay ve hızlı ödeme imkanı sunar. Bir diğer önemli fark ise yaş sınırının düşük olmasıdır. Bir çok noktada başvuru sınırı 13 yaş iken PTT subelerinde ise 15 yaş sınırı geçerlidir.

İninal Kart Alma ve Para Yükleme

Son yıllarda online oyunlardaki özellikle oyun içi harcamalar yaygınlaştıkca İninal kart kullanımı epey artmıştır. Karta ulaşılması kolaydır. Bir çok İninal kart alabileceğiniz yer mevcuttur. Para yükleme işlemlerini de bu İninal kart veren noktalardan kolaylıkla yapabilirsiniz. İşte İninal kart alabileceğiniz ve para yükleme yapabileceğiniz yerler:

 – PTT İşyerleri
 – Migros
 – Şok Market Şubeleri
 – Teknosa
 – Kim Market
 – Vatan Bilgisayar
 – Pratik İşlem
 – D&R Mağazaları

İninal kart aldıktan sonra bir kaç dikkat edilmezi gereken bazı unsurlardan bahsedelim. İlk kez para yüklüyorsanız İninal kart sizi 750 TL ile sınırlandırır. Daha sonraki para yükleme işlmelerinde bu sınırlama ile karşılaşmamak için ininal.com veya İninal Cüzdan uygulamasına kartınızı eklemeniz gerekir. Eğer kart eklenmemiş ise, tek seferde kartlara en fazla 750 TL yüklenebilir.

İninal Kart Para Çekme

Online işlemlerde kullanılma amacıyla ortaya çıkan İninal kart yaygınlaştıkça başka özellikleri de kullanıcılarına sunmaya başlamıştır. Bunlardan en dikkat çekici olanı, para çekme işlemidir. Artık yeni İninal Visa kartları ile banka ATM‘lerinden para çekme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. ATM’lerde İninal kart amblemi bulunması yeterlidir. Bu ATM’lerden 300 TL üst sınırına kadar para çekme işlemi yapabilirsiniz. Ufak bir hatırlatma yapalım; çektiğiniz tutardan % 1,15 + 1,04 TL masraf ücreti kesilir.