İnteraktif Minecraft Macerası Artık Netflix’te Mevcut

İnteraktif Minecraft Macerası Artık Netflix’te Mevcut

Minecraft Story Mode

Minecraft Story Mode

Geliştirici Telltale Games, Eylül ayında personelinin çoğunu çıkardığında, Minecraft: Story Mode‘un bir Netflix sürümü üzerinde çalışmayı bitirmek için bir iskelet ekibini geçici olarak korudu. “Interactive adventure (interaktif macera)” un ilk üç bölümü artık yayın platformunda mevcut.

Uyarlama, kendinize ait bir macera oyunu olarak tam teşekküllü bir oyun değildir; örneğin kahraman Jesse’yi fiilen hareket ettirmezsiniz. Bunun yerine, bazen hikayeyi nasıl ileriye taşıyacağınıza dair seçimler verilir. Seri, Jesse’nin erkek ya da kadın bir versiyonu olarak oynamak isteyip istemediğinizi sormadan önce kısa bir öğretici ile size rehberlik eden Petra adlı bir karakterle başlar.

Sezonun son iki bölümü 5 Aralık’ta düşecek. Ancak, oyunun ikinci sezonunun Netflix için uyarlanıp uyarlanmayacağı net değil.

iOS, akıllı TV’ler, konsollar ve bilgisayarlardaki Netflix’te Minecraft: Story Mode’a göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, bir Android cihazında deneyimlemek isterseniz, Minecraft: Story Mode uygulamasına sahip olmanız gerekir.