iPhone 11 ve iPhone 11 Pro’nun Servis Ücretleri Belli Oldu

iPhone 11 ve iPhone 11 Pro’nun Servis Ücretleri Belli Oldu

    Geçtiğimiz günlerde görkemli bir tanıtımla birlikte tanıtılan Apple’ın son gözbebekleri iPhone 11 ve iPhone 11 Pro şimdiden büyük bir talep aldı. Amerika da ve bazı ülkelerde satışa sunulan cihazlar şu an itibariyle ülkemizde satışta değil. Donanımsal özellikleriyle ve gösterişli tasarımıyla birçok kullanıcıyı hayran bırakan cihazların ülkemizdeki fiyatları henüz belli değil ancak servis ücretleri şimdiden belli oldu.

  

   Eğer herhangi bir Apple cihazınız varsa çevrenizden direkt duyduğunuz cümle telefonu iyi koruyacak aksesuarlar almalısındır. Çünkü serviste veya servis dışı ücretlerinin yıllardır el yakan fiyatlar olması birçok tüketiciyi zorda bırakıyor. Bundan dolayı da tüketiciler ya aksesuarlara yüksek rakamlar veriyor  ya da onarım ücretlerini ödemek zorunda kalıyorlar. Ancak bu sefer birçok kullanıcının bu fiyatları ödemesi zor gibi görünüyor çünkü  iPhone 11 Pro Max’ın garanti dışı onarım ücreti 5799 TL olarak açıklandı. Bunun yanı sıra iPhone 11 Pro’nun garanti dışı onarım ücreti 5299 TL ve iPhone 11’in garanti dışı onarım ücreti  3799 TL olarak belirlendi. 

 

    

   Cihazların ekran değişim fiyatlarına gelirsek, iPhone 11 kullanıcıları olası bir ekran hasarı durumunda Apple’a 1349 TL ödeme yapması gerekiyor. iPhone 11 Pro kullanıcılarının ise 1899 TL ve  iPhone 11 Pro Max kullanıcılarının ise 2190 TL ödeme yapması gerekiyor. Bu üç model için pil değişim ücreti ise 449 TL olarak belirlendi .