iPhone için Haftanın En İyi Ücretsiz Oyunları

iPhone için Haftanın En İyi Ücretsiz Oyunları

iPhone için En İyi Ücretsiz Oyunlar

iPhone için En İyi Ücretsiz Oyunlar

İster uzayda ister fantezi dünyasında bir imparatorluk inşa etmeyi planlıyor olun, bu hafta Apple App Store‘dan ücretsiz oyunların seçimini yapabilirsiniz. Bu kaçıncı oldu bilmiyoruz ama Marvel’in ayrıca mobil cihazlar için yeni bir oyunu daha var ve sıralı bir RPG gibi gözüküyor. Çizgi roman kahramanlarını toplamak ve birbirleriyle savaştırmaktan hoşlanıyorsanız, muhtemelen bunu da eğlenceli bulacaksınız. Ve başka neler var; bu haftaki iPhone için en iyi ücretsiz oyunlara bir göz atalım.

1. Galactic Frontline

1. Galactic Frontline

Galactic Frontline‘da çok sayıda savaş birimlerini ve eskort gemilerini toplayıp geliştirebilirsiniz. Taktik yeteneklerin kilidini açın ve filonuzun ateş gücünü artırın. Dünyanın dört bir yanından oyuncularla gerçek zamanlı olarak savaşabilirsiniz. Dünya sıralamalarında üste çıkıp dünya çapındaki turnuvalara katılabilirsiniz.

Galactic Frontline İndir

2. Art of War 3

2. Art of War 3

Art of War 3, gerçek zamanlı PvP savaşlarında düşmanla yüzleşmekten korkmayan gerçek komutanlar için doğrudan kontrol ile eşsiz klasik gerçek zamanlı strateji oyunudur. Adeta canlı bir rakip üzerinde zaferin heyecanını hissetmek isteyenler, bir strateji uzmanı gibi düşünebilen ve herhangi bir savaş alanında kararlılıkla hareket edenler için ideal bir oyundur.

Art of War 3 İndir

3. Orbital 1

3. Orbital 1

Orbital 1, gezegenler arası senaryolarda belirlenen gerçek zamanlı bir strateji oyunudur. Birimleri stadyuma alın ve rakibinizin filosunu imha edin. Size en iyi oyun deneyimini sunmak için tamamen 3D olarak tasarlanmış bu aksiyon ve strateji oyununu keşfedin.

Orbital 1 İndir

4. Immortal Warriors

4. Immortal Warriors

Immortal Warriors destansı bir strateji MMORPG oyunudur. Strateji ve MMO’nun mükemmel birleşimi diyebiliriz. Size benzeri görülmemiş bir bağımlılık deneyimi getir. Sihirli arazi, destansı kahramanlar ve savaş deneyiminin hızlı temposu ile kılıcını al ve İblis’in komplosunu parçalamak için küresel bir ittifak kurun.

Immortal Warriors İndir

5. MARVEL Strike Force

5. MARVEL Strike Force

MARVEL Strike Force‘da, telefonunuz veya tabletiniz için bu aksiyon dolu, görsel olarak büyüleyici ücretsiz oyunda müttefikler ve baş düşmanlar ile savaşmaya hazır olun. Dünya üzerindeki başlayan bir saldırıya karşı Süper Kahramanlar ve Süper Kötüler birlikte çalışıyorlar.

MARVEL Strike Force İndir

6. Kingpin Bowling

6. Kingpin Bowling

Kingpin Bowling arcade mekaniğine ve1 970 yıların sahnesine sahiptir. Son derece eğlenceli olan bu oyun çok fazla vakti olmayanlar için tam aradıkları oyun olabilir. Retro grafikleri sevebilirsiniz.

Kingpin Bowling İndir