Iron Banner ile Destiny 2 Güncellemesi Çıktı

Iron Banner ile Destiny 2 Güncellemesi Çıktı

Destiny 2 Güncellemesi

Destiny 2 Güncellemesi

Destiny 2‘nin son güncellemesi geldi. Yeni Iron Banner‘ın ilk lansmanına denk gelen Yama 2.0.3 şimdi mevcut. Forsaken‘ın yayımlanmasından bu yana ilk. İşte güncellemede yeni olan şeyler.

Büyük yeni özellikler bulamayacağınız halde, Dreaming City‘ye ulaştığınızda gerçekten takdir edeceğiniz bir yaşam kalitesi ayarı vardır. Alan için satıcı ve arayıcı olarak hizmet veren Petra, taşındı ve şimdi Dreaming City’nin tek iniş bölgesine yakın bir yerde bulunuyor. Bu, eylemi başlatabilmenizde hediyeyi almak için her gün The Strand’a gitmak zorunda kalmayacağınız anlamına gelir. Bu çeşitli yerlerde bir sıkıntı, ama Petra kesinlikle grubun en kötüsüdür.

Yama notlarının başka bir yerinde Bungie, sorunu envanterinizi alırken daha önce kaybedilmiş olan bir öğe olan Offering to the Oracle ile çözdüğünü not eder. Şimdi, sarf malzemesi doluysa, Postmaster’a gönderilecek.

Günlük klan hediyeleri, bir hafta boyunca her gün tekrarlandı ve can sıktı, şimdi günlük olarak olmayacak. Crucible’daki Competitive oynatma listesi için etkinlik bağlantısı yeniden eklendi. Bu, bağlantısız olduğunuz bir eşleşmeye yeniden katılmanızı sağladı. Bununla birlikte, bu özellik en azından geçici olarak Gambit’ten kaldırılmıştır, böylece eksik alanın daha önce mümkün olandan daha hızlı bir şekilde yeni bir oyuncu tarafından doldurulmasına izin verilecektir.

Diğer not değişiklikleri ise: PC’de elle top geri tepme sistemi düzeltildi ve Dragonfly Regalia zırhı artık bir Masterwork yuvası ile geliyor.