İşte Tüm İhtişamıyla Lenovo Legion Oyun Telefonu

İşte Tüm İhtişamıyla Lenovo Legion Oyun Telefonu

Lenovo, ilk akıllı oyun telefonunu 22 Temmuz'da piyasaya sürecek. Çinli perakendeci JD.com, cihazın ön siparişlerini başlatmıştı. Siparişler alınmasına rağmen sitede herhangi bir cihaz resmi yer almıyordu.

Bugün ise perakendeci piyasaya sürülecek olan Legion oyun telefonunu bütünüyle gösteren birkaç resim ekledi. Her şeyden önce, telefon Lenovo Legion Gaming Phone Pro olarak listelenmiştir, bu yüzden modelin daha yüksek bir modelin olup olmadığından veya Lenovo'nun üretmeyi planladığı tek oyun telefonu oluğ olmadığından emin değiliz. Bununla birlikte, tasarım burada dikkat çeken şeydir ve önceki sızıntıları doğrulayan bir tasarıma sahi.

Lenovo Legion oyun telefonu, ekranın üstünde ve altında olmak üzere iki kırmızı kenarlığa sahiptir. Burada çentik veya herhangi bir delik bulunmuyor. Cihaz, yana monte edilmiş bir açılır kamera ile gelmesi bekleniyor. Evet bu garip geliyor ama Lenovo muhtemelen canlı akış oyunları oynayan oyuncuları düşünerek yan selfie kamerasını ekledi.

Oyun telefonunun arka bölümünde tam ortada oldukça dikkat çeken bir Legion logosu bulunuyor. Logo kırmızı renkte gözüküyor ancak muhtemelen ROG Phone 2'deki Aura aydınlatmasına benzer RGB aydınlatması var. Yatay olarak hizalanan çift birincil kamera kurulumu ve hemen altında bir flaş bulunuyor.

Legion oyun telefonunun fiziksel düğmelerinin olup olmadığını şu an için bilmiyoruz, ancak telefonun dört köşesinin yanında kırmızı aksanlar var. Bunlar oyun kontrolleriyle bir ilgisi olabilir, ancak kesin olarak bir şey söyleyemeyiz.

Bu arada, Digital Chat Station'ın resmi Twitter hesabı, telefonun daha net görüntülerini iki renk seçeneğiyle birlikte paylaştı. Bunlardan biri perakende sayfasında ekli olan model, diğeri ise kırmızı detaylarda vurgulanmış gümüş renkli bir model.

 

Lenovo Legion oyun telefonunun tasarımı hakkında ne düşünüyorsunuz?