Jared Leto Joker Filmi Hakkında Kafasının Karışık Olduğunu Söyledi

Jared Leto Joker Filmi Hakkında Kafasının Karışık Olduğunu Söyledi

Gelecekteki Warner Bros filmlerinden Jared Leto’nun Joker’i oynamak üzere ayarlandığı hakkında şaşkın mısınız? O da öyle. Leto, Activision/Bungie oyunu Destiny 2’nin piyasaya sürülmesi üzerine düzenlenen etkinlikte ODE ile konuşarak yaklaşmakta olan Joker filmlerinden hangisinin olacağına dair bir soruyu yanıtladı. “Benim de biraz kafam karışık ama evet, DC dünyasında bir sürü olay yaşanıyor ve Joker’i çok sevdim, harika bir karakter, onu oynamak gerçekten eğlenceli bir karakter. Bu büyük bir evrendir ve Joker’i oynarken onu sahiplenmek yoktur. Bir süre sopanın ucundan tutabilme onuruna sahipsinizdir ve bu gelip geçicidir. Ama gelişmekte olan diğer filmler var ve onlardan gelenleri görmek heyecanlı.” şeklinde konuştu. 

Warner Bros. Pictures ve DC, Hangover’dan Todd Phillips’in yönettiği ve Martin Scorsese’nin yapacağı bir Joker kökenli filmin geliştirilmesinin ilk aşamalarında. Jared Leto’nun bu filmdeki rolü oynamadığı bildirildi. Ayrıca, hazırlanmakta olan Suicide Squad filminden Margot Robbie ile birlikte Leto’nun canlandırması beklenen Joker ve Harley Quinn filmi var. 

Joker daha önce Jack Nicholson tarafından Batman‘da, Heath Ledger tarafından The Dark Knight‘da ve Jared Leto tarafından Suicide Squad‘da canlandırıldı. Leto aynı zamanda Suicide Squad serisinin karakterini yeniden canlandıracak. Bugün erken saatlerde, The Accountant yönetmeni Gavin O’Connor’un Suicide Squad 2‘yi yazıp yöneteceği açıklandı. 

Jared Leto’nun Joker karakterini canlandırması hakkında sizler ne düşünüyorsunuz. Görüşlerinizi forum sayfamızda belirtebilirsiniz

Jared Leto Joker

Joker Filmi

Joker Filmi

Joker ve Harley Quinn

Joker ve Harley Quinn

Joker

Joker

Suicide Squad

Suicide Squad