John Wick Oyunu Onaylandı

John Wick Oyunu Onaylandı

John Wick Hex

John Wick Hex

Thomas Was Alone, tuhaf ve yeni bir dünyadaki yerleri ile boğuşan basit geometrik şekiller grubuyla ilgili, duygusal olarak karmaşık bir bulmaca platformudur. John Wick ise, uluslararası toplu cinayet işleyen bir adam hakkında bir film. Peki ortak noktaları nedir? Atlama blokları oyununu yapan Bithell Games, şimdi şık aksiyon filmlerine dayalı bir oyun yapıyor.

Şaşırtıcı bir şekilde, konuya bakıldığında, John Wick Hex bir nişancı değil. XCOM’a biraz benzeyen, ancak basitleştirilmiş görseller ve daha yakın ve kişisel bir mücadele içeren “hızlı tempolu, aksiyon odaklı bir strateji oyunu”. John Wick evreninde geçen yeni, orijinal bir hikayeyi anlatan Ian McShane (Winston) ve Lance Reddick (Charon)’in seslendirme yaptığı, oyuncuların yeni silahların kilidini açacağı, kıyafet seçenekleri ve mekanların olduğu “dönüş-koreografi satranç video oyunu.”

Yayıncı Good Shepherd Entertainment yaptığı duyuruda, “Oyuncular, hemen maliyetlerini ve sonuçlarını göz önünde bulundurarak, yaptıkları her eylemi ve saldırıyı seçmeli. John Wick Hex’teki her hamle, filmlerden bir sahne gibi geliyor ve her mücadele ilerlemenize katkıda bulunuyor. Eylem ve kesin stratejik düşünme gerektirir.” diyor.

Henüz piyasaya sürülmemiş ve çıkış tarihi belirtilmemiş John Wick Hex, PC için Epic Games Store‘dan temin edilebilecek. Fragmanına göz atabilirsiniz.