Kaptan Tsubasa Geri Dönüyor – Yeni Oyun Fragmanı Yayınlandı

Kaptan Tsubasa Geri Dönüyor – Yeni Oyun Fragmanı Yayınlandı

Yeni oyun bir arcade futbol oyunu olacak ve PC, PlayStation 4 ve Nintendo Switch platformlarında yayınlanacak. Oyun, Senran Kagura serisinden bilinen Tamsoft stüdyosu tarafından geliştirilecek. Oyunun bir de fragmanı mevcut.

Captain Tsubasa: Rise of New Champions – Tanıtım fragmanı

Daha önce Captain Tsubasa: Dream Team adında bir mobil oyun çıkmıştı. Ancak son 10 yılda bu evrendeki ilk konsol oyunu ve resmi olarak Batı pazarlarına gidecek olan bu lisansa dayalı ilk oyun olacak. Başlığıyla ve anime tarzı grafikleriyle Bandai Namco, bize muhteşem bir oyun sunacak gibi duruyor. Oyun sezgisel ve öğrenmesi kolay olacak. Tabii ki, animasyonlu prototipi bu kadar popüler yapan inanılmaz süper çekim ve sahne teknikleri de kullanılacak. Ayrıca birkaç farklı oyun modu çıkacağı bilgisi de verildi.

Basın bülteninde “Captain Tsubasa lisansının batı pazarına bir futbol oyunu getirmesi ile bir hayal daha gerçekleşecek. Captain Tsuabasa: Rise of New Champions sadece anime ve manga hayranları tarafından değil, tüm dünyadaki futbol taraftarları tarafından beğenilecek!” şeklinde bir açıklama yapıldı.

Captain Tsubasa: Rise of New Champions 2020’de piyasaya sürülecek, ancak henüz kesin tarihi bilmiyoruz. İşte fragmandan birkaç görüntü: