Kazara Forza Street Açığa Çıkmış Olabilir

Kazara Forza Street Açığa Çıkmış Olabilir

Forza Street

Forza Street

Turn 10 Studios, yaklaşmakta olan bir Forza mobil oyununun varlığını unutmuş olabilir. Son zamanlarda yapılan bir topluluk güncellemesi, Forza Street adlı habersiz bir mobil oyundan bahseden hatalı bir şekilde yapılan cümleyle bağlantıda bahsedildi ve hatta geliştiriciyi isimlendirdi.

GT Planet, hatalı bağlantının İnceleme’deki en son Forza Motorsport Week’inde göründüğünü bildirdi. Bağlantı, yeni bir sporcu hakkında bir hikayeye öncülük etmeyi amaçlıyordu, ancak bunun yerine bir oyunun açıklamasıyla bağlantılıydı. Bağlantı o zamandan sonra Forza sitesinde düzeltildi.

Yazıda ise, “İngiltere merkezli Studio Electric Square ile ortaklaşa geliştirilen Forza Street, çok çeşitli Windows 10, iOS ve Android cihazlarını desteklemek için sıfırdan inşa edildi” yazıyordu.

Şuan Forza Street adında herhangi bir açık oyun yok. Geliştirici, 2018’de Microsoft Studios ile ortaklaşa olarak Miami Street adlı Windows 10 için bir oyun geliştirdi. Anlaşılan Microsoft bu stüdyosunu yarış serisinin mobil versiyonuna koyuyor ve bu sırada “Street” adını kullanıyor. Alternatif olarak, Miami Street bir Forza mobil oyunu olarak başlayabilirdi, ancak geliştirme aşamasında bir noktada değiştirildi.

Microsoft 2011’den bu yana, her yıl yeni bir Forza oyunu üretti, şimdi ise bu durum Motorsport serisi ve açık dünya Horizon serisi arasında değişiyor. En yeni oyun, İngiltere’de yer alan ve mevsimlerle birlikte değişen koşulları takip eden Forza Horizon 4‘tür.