Kennen ct, Kennen Counter, Kennen Counterları – Kennen’a Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Kennen ct, Kennen Counter, Kennen Counterları – Kennen’a Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Kennen Counter

Kennen Counter

Kennen counter (Kennen ct)’dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

Kennen Fırtınanın Kalbi; Ionia’da dengenin yıldırım hızındaki uygulayıcısı olmaktan öte Kennen, Kinkou’nun tek yordle üyesi. Küçük, tüylü yapısına rağmen, bir shuriken fırtınası ve sınırsız coşku ile herhangi bir tehdidi karşılamaya hazır. Ustası Shen ile birlikte, Kennen ruh dünyasında devriye geziyor, düşmanlarına saldırmak için yıkıcı elektrik enerjisi kullanıyor.

Öncelikle LoL karakteri Kennen’ın yeteneklerini hatırlayalım.

Kennen Yetenekler

Fırtına İşareti
Kennen’in yetenekleri, 6 saniye boyunca hedeflerine bir Fırtına İşareti ekler. Hedef 3 Fırtına İşaretine ulaştığında, 1.25 saniye sersemletilir ve Kennen 25 Enerji kazanır.

Gürleyen Yıldız
Kennen bir yere doğru hızlı hareket eden bir yıldız atarak hasara neden olur ve çarptığı herhangi bir rakibe Fırtına İşareti ekler.

Elektrik Dalgası
Kennen pasif olarak ekstra hasar verir ve birkaç saldırıda hedefine bir Fırtına İşareti ekler. Bu yeteneği zaten işaretlenmiş olan hedeflere hasar vermek ve başka bir Fırtına İşareti eklemek için aktif hale getirebilir.

Şimşek Gibi
Kennen, birimlerin içinden geçmesine ve bir Fırtına İşareti uygulamasına izin vererek şimşek biçimine dönüşür. Kennen bu forma girerken hareket hızı ve çıkarken saldırı hızı kazanır.

Yıldırım Yağmuru
Kennen, yakındaki düşman şampiyonlarına saldırarak büyü hasarı veren bir fırtınayı çağırır.

Kennen Counterlar’ına (Kennen ct) bir göz atalım.
Kennen ct, Kennen Counter, Kennen Counterları:

Kennen’a Karşı İyi Olan Rakipler

Kennen'a Karşı İyi Olan Rakipler

Kennen’a Karşı Kötü Olan Rakipler

Kennen'a Karşı Kötü Olan Rakipler