Killer7 Steam’de Artık Mevcut

Killer7 Steam’de Artık Mevcut

Killer7 Steam’de

Killer7 Steam'de

NIS America, oyunun gölgeli grafiklerini ve ilk üç suikastçıyı sergileyen bir fragmanla, Eylül ayında Killer7’nin yeni sürümünün çıkışını başlatmıştı: The Cleaner, the Hellion, and Four-Eyes. Ne yazık ki, bir çıkış tarihi ya da fiyatlandırma ile ilgili herhangi bir ipucu yoktu. Bugün yayıncı, oyunu Steam‘de herhangi bir duyuru yapmadan yayınladı.

Orijinal olarak 2005 yılında PS2 ve GameCube için piyasaya sürülen Killer7, bir tür dissosiyatif kimlik bozukluğu çeken Harman Smith adında bir “kült klasik macera oyunu”. Ayrı kişiliklerinin her birinin ölümcül bir suikastçi olduğu gerçeğiyle daha da karmaşık bir durum. Bir şekilde kendini, Despotik Kun Lan tarafından yönetilen bir intihar bombacısı örgütü olan Heaven Smile’a karşı buluyor; Neyse ki, Harman için, onun katil kimlikleri arasında değişebilir, bu yüzden hangi durumda olursa olsun, sanırım birini öldürmeyi gerektirdiği sürece, onu ele almaya hazırdır.

Steam açıklamasında, “Killer7, iç içe geçmiş yolu intikam dolu bir öyküye dönüşen ve insanları değiştiren iki adam arasındaki bağlantıyı anlatıyor. Oyuncuları Harman Smith’in ve yedi farklı kişiliğinin bilincine itiyor.” yazıyor.

Killer7 İndir