Killing Floor 2 ve Rising Storm 2: Vietnam Oyunlarını Ücretsiz Oynayın

Killing Floor 2 ve Rising Storm 2: Vietnam Oyunlarını Ücretsiz Oynayın

Tripwire’ın geliştirdiği Killing Floor 2 ve Rising Storm 2: Vietnam oyunları bugün 2019’daki ilk büyük güncellemelerini alıyor ve bu hafta Steam’de herkesin göz atmasına imkan tanıyor. Her iki oyun da bugünden itibaren 1 Nisana kadar 5 gün boyunca deneme yapabilmemiz için ücretsiz olacak ve her iki seri de bu süre boyunca indirimlerle satışta olacak.

Killing Floor 2:

Killing Floor 2:

KILLING FLOOR 2’de oyuncular, Horzine Biotech’in başarısız deneyinin yol açtığı salgının hızla yayıldığı ve durdurulamaz bir ivme kazandığı ve Avrupa Birliği’ni felç eden bir salgınla karşı karşıyalar!Orjinal KILLING FLOOR’daki olaylardan sadece bir ay sonra, örnek klonları her yerde ve medeniyet kargaşa içindedir; iletişim başarısız oldu, hükümetler çöktü ve askeri güçler sistematik olarak ortadan kaldırıldı. Avrupa halkı hayatta kalmayı ve kendini korumayı çok iyi biliyor ve şanslı olup kurtulanlar saklanmaya başladı.

 

Ancak hepsi umudunu kaybetmedi … Bir grup sivil ve paralı asker, salgınla mücadelede bir araya gelerek Avrupa çapında özel olarak finanse edilen operasyon üsleri oluşturdular. Numune klon salgınlarının izlenmesi üzerine, oyuncular zed yüklü sıcak bölgelere inecek ve onları yok edecek!

Rising Storm 2: Vietnam

Rising Storm 2: Vietnam

Rising Storm 2: VietnamPC Gamer’ın ‘Yılın Çoklu Oyunculu Oyunu’ ödülü nü iki defa almış, otomatik silahların, el yapımı bomba atarların ve daha nice modern silah sistemlerinin dönemini sizlere sunan serinin yeni oyunudur. Seri hâlâ özgün görünümü, gerçekçi savaş hissiyatı ve silahlarıyla tanınmaktadır.

Tripwire’ın bir gelenek hâline getirdiği güçlü ve sürekli güncelleme desteği gereği Vietnam, bugüne kadar birçok kez güncellenmiş ve aşağıdaki özellikleri oyunculara sunmuştur:

  • 64 oyunculu muharebeler
  • Her birinde kendi silahlarını ve yeteneklerini kullanabileceğiniz, oynanabilir 6 farklı ordu:
  • Amerikan Kara ve Deniz Piyade Ordusu
  • Kuzey Vietnam Ordusu (VHO) ve Ulusal Kurtuluş Cephesi (Viet Kong)
  • Avustralya Ordusu
  • Vietnam Cumhuriyet Ordusu (VCO)
  • Tüfek ve tabancalardan alev makinesi ve roket atarlara kadar her şeyin olduğu 50’den fazla silah
  • 4 uçabilen helikopter – Huey, Cobra, Loach ve Bushranger
  • Asimetrik harp – VK tuzakları ve tünellerine karşılık, Amerikan napalm ve chopper’ları
  • 20’den fazla harita
  • 3 farklı oyun modu
  • Çevresel VOIP
  • Ve yüzlerce karakter oluşturma seçeneği.

İNDİRİMLER:

İNDİRİMLER:

Tripwire‘ın tüm oyun ve paketlerine kampanya boyunca %67 indirimle 3’te 1 fiyatına kalıcı olarak sahip olabilirsiniz.

Killing Floor 2 oyununu promosyon boyunca %67 indirimle 16,17 TL karşılığında kalıcı olarak satın alabilirsiniz. Killing Floor 2 Digital Deluxe Edition ise 19,47 TL’lik bir fiyata sahip. Oyuna zaten sahipseniz Killing Floor 2 Digital Deluxe Edition Upgrade DLC’sine 3,30 TL karşılığında sahip olabilirsiniz.

Killing Floor Franchise Bundle‘ı satın almak isterseniz 131,52 TL ödemeniz gerekecek.

Rising Storm 2: Vietnam oyununa da 12,87 TL karşılığında kalıcı sahip olabilirsiniz. Rising Storm 2: Vietnam – Digital Deluxe Edition 16,17 TL fiyatıyla satışta. Oyuna sahipseniz, Rising Storm 2: Vietnam – Digital Deluxe Edition Upgrade DLC’si yine 3.30 TL

Rising Storm Franchise Bundle ise %81 indirimle 15,57 TL.

Tüm bunlara ek Tripwire Complete Bundle  %71 indirimle 197,90 TL fiyat etiketine sahip.