Killing Floor Humble Bundle’da Ücretsiz!

Killing Floor Humble Bundle’da Ücretsiz!

Evet, okullar kapanalı birkaç hafta oldu. Okulların kapanmasıyla birlikte birçok oyunun ücretsiz olarak oynanabilir olması da çoğu oyunseveri mutlu etti diyebiliriz. Fakat oyunseverleri en çok mutlu eden şey ise Steam Yaz İndirimleri oldu.

Steam Yaz İndirimleri ile birlikte rekabet başladı. Gerçi ne kadar rekabet diyebiliriz orası tartışılır. Steam’in indirimlerinin ardından Humble Bundle, birkaç oyunu ücretsiz olarak dağıtmaya başladı. Bunlardan birisi de Killing Floor oldu. Steam Yaz İndirimleri ile birlikte gelen bu ücretsiz fırsatı kaçırmayın deriz.

Gerçekten hepimizin sık sık yararlandığı site olan Humble Bundle’ın yaptığı bu fırsat için son saatler yaklaştı. Bizler, sizlere elinizi çabuk tutmanızı ve Humble Bundle sitesinde ücretsiz olarak dağıtılan Killing Floor oyununu kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. Oyuna hemen, hızlı olarak buradan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Killing Floor oyunu Steam üzerinde 5 Temmuz 2017 tarihinde kadar %50 gibi bir indirimle satılıyor. Tam olarak 25 TL gibi bir fiyata satılan bu oyunu ücretsiz olarak hemen edinin.