Kingdom Hearts 3’ü Bitirmek Ne Kadar Sürer?

Kingdom Hearts 3’ü Bitirmek Ne Kadar Sürer?

Kingdom Hearts 3

Kingdom Hearts 3

Kingdom Hearts 3 sonunda neredeyse gelmek üzere. Square Enix’in Disney mash-up serisinin uzun zamandır beklenen sonuncusu sonunda geliyor. Ama oyunu bitirmek ne kadar sürecek? Beklenti en üst seviyelere ulaşsa bile, hayranları bu büyüleyici Disney gösterisine kaç saat harcayabileceklerini merak edebilirler.

İncelemelerdeki zamanına dayanarak Kingdom Hearts 3, ana hikaye için yaklaşık 30-35 saat sürer. Bunun yanında, sunduğu her şeyi tam olarak keşfetmek isteyenler için oyunu önemli ölçüde daha uzun sürdürebilen çok sayıda yan içerik var.

Dünyaların birçoğu, içinde bulundukları hikaye tamamlandıktan sonra ilgilenmek için ekstra oyun aktiviteleri sunar. Toy Box sizi bir Final Fantasy XV parodisine sokar ve burada bir robotun içinde düşmanları yok eder ve yüksek puanlar alırsınız. Traverse Town, dünyanın dört bir yanından malzemelerin toplanmasını ve ardından yemek yapmak için Ratatouille’nin Remy’e getirilmesini içeren bir mini pişirme oyununa sahiptir. Pirates of the Caribbean, hazine bulmak için açık denizde yelken açmanıza ve düşman gemileriyle savaşmanıza veya dalga tabanlı bir mini oyunda Port Royale’ı savunmanıza olanak tanır. Kingdom Hearts 3’teki oynanış çeşitliliği etkileyici ve ekstralar kısa süreli dikkat dağıtıcı olsalar da, favori dünyalarında daha fazla zaman geçirmek isteyenler için dönüş yolculuğunu yapmada eğlenceli bir neden.

Büyük bir seri çözümü olarak Square Enix, oyunun son fragmanında hikayeye yöneldi. Hikayenin bir kısmı, hala saklanıyor. Şimdiye kadar hikayeyi hatırlatmaya ihtiyaç duyarsanız fragmana göz atabilirsiniz. Kingdom Hearts 3, 29 Ocak 2019’da geliyor.