Kısa Süre için 10 Ücretsiz iPhone Uygulaması

Kısa Süre için 10 Ücretsiz iPhone Uygulaması

Ücretsiz 10 iPhone Uygulaması

Ücretsiz 10 iPhone Uygulaması

Acele ederseniz, belki ücretli olan iPhone ve iPad uygulamalarından birkaçını ücretsiz alabilirsiniz. İndirebilmeniz için on yeni iOS uygulaması ve oyunu mevcut. Bu anlaşmalar herhangi bir zamanda kaldırılabilir, bu yüzden kesinlikle mümkün olan en kısa sürede çekici görünen her şeyi alın.

1. Into The Dark: Narakan

1. Into The Dark: Narakan

Uyandınız, uğursuz bir ormanın içinde kayboldunuz, etrafnız zırhınızı açıp kanlı etinizle ziyafet çekmeye istekli korkunç yaratıklarla doluyor. Into The Dark: Narakan, farklı bir zindan tipi oyun sunmak için, satranç ve taktik oyunları gibi sıra tabanlı oyunların stratejik oyununu dünya keşif ve bulmaca çözme unsurlarıyla birleştirerek telefonunuzda farklı bir macera oyunu sunar.

Into The Dark: Narakan İndir

2. FakeTime – Unofficial Prank for FaceTime

2. FakeTime – Unofficial Prank for FaceTime

Bir ünlü, atlet veya uzun süredir kayıp olan bir arkadaşınızla FaceTiming olduğunuzu düşündürerek ailenizi ve arkadaşlarınızı kandırın. Bir selfie çekin, aklınıza gelebilecek bir başkasının fotoğrafını yükleyin ve ekran görüntüsünün oluşmasını bekleyin. Sahte ekran görüntüsünüzü oluşturduktan sonra, Facebook, Twitter, Snapchat veya Instagram’da paylaşın ve arkadaşlarınızın tepkilerini izleyin.

FakeTime – Unofficial Prank for FaceTime İndir

3. MyTracks

3. MyTracks

MyTracks, dışarı çıkarken GPS verilerini elde etmek için profesyonel bir uygulamadır (ör; yürüyüş, koşu, sürüş, bisiklet vb.). Yüksek hassasiyetli bir teknik çözüm uygulamasıdır. MyTracks, verileri GPS sensöründen alır ve coğrafi veriler ve hız hesaplamaları da dahil olmak üzere, izlenmesi gereken farklı istatistiklerin hepsini belirlemek için kullanır.

MyTracks İndir

4. Scelta: Track my weight

4. Scelta: Track my weight

Kilonuz günlük olarak değişiyor. Tuzlu yiyecekler, hidrasyon durumu, uyku, stres ve hormonal dalgalanmalar kısa vadede ağırlığınızı ağır şekilde etkileyen birçok faktörden sadece birkaçıdır. Diğer uygulamaların aksine Scelta haftalık ortalamaları karşılaştırır ve gerçek ağırlık durumunuzu gösterir.

Scelta: Track my weight İndir

5. Telepaste

5. Telepaste

Telepaste medya olarak QR kodlarını kullanır, içeriği çalışma alanınızdan otomatik olarak yakalayabilir ve uygulamaya girmeden önce QR kodunu oluşturabilir. Kodu oluşturmak için herhangi bir düğmeye basmanız gerekmez. Telepaste, kodu çözülmüş içeriklerin otomatik olarak kopyalanmasını da destekler, bu gerçekten kullanışlı bir yardımcı programdır.

Telepaste İndir

6. Cribbage Premium

6. Cribbage Premium

Arkadaşlarınızla veya dünyadaki herhangi biriyle App Store’un en çok oy alan cribbage‘lerini çevrimiçi oynayın. Akıcı hareketle, bu oyun hem acemi hem de deneyimli oyuncular için oynaması sezgisel ve kolaydır.

Cribbage Premium İndir

7. Treasure Miner – 2d gem mine

7. Treasure Miner – 2d gem mine

Treasure Miner klasik bir sandbox oyundur. Kendi maden altyapınızı kurun ve nadir eserler, cevherler ve değerli taşlar keşfeden ilk madenci olun. Keşiflerinizi satarak madeni yeni binalar, daha fazla asansör veya daha iyi ekipmanlar ile genişletin. Ayrıca yeteneklerinizi yükseltebilir veya merdivenler, lambalar, işaretler veya yeni araçlar gibi yeni öğeler satın alabilirsiniz.

Treasure Miner – 2d gem mine İndir

8. PicCollage EDU – Collage Maker

8. PicCollage EDU – Collage Maker

160 milyondan fazla indirilen çok popüler fotoğraf uygulaması PicCollage’ın yaratıcılarından olan PicCollage EDU, güvenli ve en kullanıcı dostu kolaj uygulamasıdır. PicCollage EDU yüzlerce ücretsiz arka plan, eğlenceli çıkartma ve yazı tipi sunar.

PicCollage EDU – Collage Maker İndir

9. Sketch Fan Pro – My Art Pad

9. Sketch Fan Pro – My Art Pad

Sketch Fan, yaratıcı profesyoneller için özel olarak oluşturulmuş bir mobil çizim uygulamasıdır. Boyama ve çizim işlevi, gerçekçi fırçalar ve suluboyalarla çok çığır açıcıdır. Tuval, yüksek hassasiyetli bir sistem ekranı ile 64 kez büyütülebilir ve resim, piksel düzeyine doğrudur. Tam özellikli boyama araçları, 80’in üzerinde zarif fırça, silgi, temizleme aracı ve cetvel yardımcı araçları, renk seçici ve arka plan resimlerini ve eskizlerini, siyah mürekkep, renkli boya, renk ayrımı, keskinleştirme katman işlemlerini netleştirebilen gelişmiş bir katman sistemi mevcuttur.

Sketch Fan Pro – My Art Pad İndir

10. Backgammon Premium

10. Backgammon Premium

Hepinizin bildiği tavla oyunu. Şimdi, en iyi çevrimiçi Tavla (Backgammon) deneyimiyle, arka plan eşleştirmesi ve Game Center aracılığıyla canlı oyunlar oynayabilirsiniz. Arkadaşlarınıza meydan okuyun, rastgele rakiplere karşı oynayın, liderlik için yarışın ve başarılar kazanın.

Backgammon Premium İndir