Kısa Süre için 8 Ücretsiz iPhone Uygulaması

Kısa Süre için 8 Ücretsiz iPhone Uygulaması

Ücretsiz 8 iPhone Uygulaması

Ücretsiz 8 iPhone Uygulaması

Acele ederseniz, belki ücretli olan iPhone ve iPad uygulamalarından birkaçını ücretsiz alabilirsiniz. İndirebilmeniz için sekiz yeni iOS uygulaması ve oyunu mevcut. Bu anlaşmalar herhangi bir zamanda kaldırılabilir, bu yüzden kesinlikle mümkün olan en kısa sürede çekici görünen her şeyi alın.

1. Bocus – Portrait Mode Camera

1. Bocus – Portrait Mode Camera

iPhone’unuzda yan yana iki kamera merceği varsa (iPhone X, iPhone 8 Plus veya iPhone 7 Plus), Bocus‘u kullanmaya hazırsınız. DSLR fotoğraf makinesi ve aydınlatma ortamında çekilmiş bir fotoğraf gibi görünmesini sağlayın. iPhone’unuzu dikey olarak optimize edilmiş bir kameraya yükseltin. Karanlık ve gölgeli yüzler, arka ışıkta parlayacaktır. Arka plan odak dışı kalabilir, ancak yüz daha canlıdır.

Bocus – Portrait Mode Camera İndir

2. Remote KeyPad for Mac

2. Remote KeyPad for Mac

Remote KeyPad ile iPhone veya iPad’inizi Mac klavyenizin kablosuz uzantısına çevirin. Mac klavyenize özel sayılar, oklar ve diğer bloklar ekleyin. Yanınızda taşımanız gereken ek donanımlara gerek yoktur.

Excel ve hesaplama ihtiyaçlarınız için sayısal blok; Keynote, Powerpoint ve diğer ihtiyaçlarınız için Ok işareti blokları vardır. Mevcut tuş takımı tuşlarını ve düzenini ayarlayabilirsiniz. Kullandığınız tüm profesyonel uygulamalar için kendi tuş takımlarınızı oluşturabilirsiniz. iOS cihazınızı Mac klavye uzantısı olarak kullanın. Seveceğiniz kaygan bir kullanıcı arayüzünde kullanım kolaylığının tadını çıkarın. Mac’inizi diğer ağlara erişiminiz olmadığında kontrol etmek için iOS cihazınızın Kişisel Bağlantı Noktasını kullanın.

Remote KeyPad for Mac İndir

3. Gizmo Finder for Lost Thingies

3. Gizmo Finder for Lost Thingies

Gizmo Finder kayıp olan cihazlarınızı bulmada size yardımcı olur. Bluetooth 4.0+’da yayın yapan herhangi bir cihazı bulun; Apple Cihazları: Phone, iPad, AirPods, Watch, Pencil, Macbook; Kulaklıklar, sağlık bantları, popüler markalar dahil olmak üzere herhangi bir markanın akıllı saatleri: Beats, Bose, Fitbit, Garmin, Huawei, Jabra, Jawbone, JBL, LG, Microsoft, Polar, Samsung, Sony, TomTom, Xiaomi.

Uygulamayı açın ve menzil içindeki cihazların listesini görün. İlgilendiğiniz cihaza dokunun. Mümkünse pil bilgisini bile görebilirsiniz. Cihazınızı bulana kadar sinyal gücüne göre yönünüzü ayarlayarak hareket edin.

Gizmo Finder for Lost Thingies İndir

4. Remote Drive for Mac

4. Remote Drive for Mac

Remote Drive ile iPhone’unuzu veya iPad’inizi Mac’iniz için kablosuz flash sürücüye dönüştürün. Mac dosyalarınıza tam erişime sahip olun. iOS cihazınızı videoları izlemek, fotoğrafları ve belgeleri evinizde herhangi bir yerden görüntülemek için kullanın.

Herhangi bir videoyu doğrudan Mac’inizden izleyebilirsiniz. Mac’inizde depolanan fotoğrafları veya belgeleri görüntüleyebilirsiniz. Mac’iniz ve iOS cihazınız arasında dosya aktarımı yapabilirsiniz. iOS cihazınızda her şeyi saklayıp hareket halindeyken yanınıza alabilirsiniz. iOS cihazınızı WebDAV kullanarak Mac veya Windows makinenize sürücü olarak bağlayabilirsiniz. Diğer ağlara erişiminiz olmadığında Mac’inizi kontrol etmek için iOS cihazınızın Kişisel Bağlantı Noktasını kullanabilirsiniz.

Remote Drive for Mac İndir

5. System Activity Monitors

5. System Activity Monitors

System Activity Monitors, bellek kullanımı, pil ömrü, kullanılan alan ve cihaz bilgileri gibi iOS etkinliklerini izler. Hız göstergesi görünümü, LED gösterge, 3D çubuk grafikler, pil şarj animasyonu, yanıp sönen LED şarj cihazı gibi harika görseller, daha önce hiç görmediğiniz gibi, iOS cihazınızın dahili görünümlerini zengin bir şekilde görmenizi sağlar.

System Activity Monitors İndir

6. CALC Swift

6. CALC Swift

CALC Swift ile matematiğinizi boşa harcamayın. Dönüştürücüye ve Grafiğe hemen ihtiyacınız yoksa, CALC Smart uygulamasının bu sürümü tam size göre. Günlük matematiğinizi kendi özgün tarzınıza göre hızla yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Şimdi kullanıcı tanımlı gelişmiş özelliklere sahip iPad çoklu görevler, 3D Dokunmatik kısayollar, Genişletilebilir Widget, Geçmişin Spotlight araması, artı dokunsal watchOS 3 yerli App ile diğer CALC kullanıcıları ve iOS 11 optimizasyonlarıyla kolayca paylaşabilirsiniz.

Özetle CALC matematiği sanata benzeten süper zeki, çok fonksiyonlu bir bilimsel hesap makinasıdır

CALC Swift İndir

7. Alloy – launcher and automator

7. Alloy – launcher and automator

Her gün aynı etkinlikleri yapmak için tonlarca uygulama kullanmaktan bıktınız mı? Alloy – launcher and automator hayatınızı kolaylaştırmak için tek çözümdür. Bir dokunuşla tek bir uygulamada hemen hemen her şeyi yapabilirsiniz.

Alloy – launcher and automator günlük aktivitelerinizi otomatikleştirmekle ilgilidir. Yapmanız gereken sadece bir uygulamayı başlatmanız veya iş akışınızı otomatikleştirmeniz gerekip gerekmediğini belirlemek. Alloy, yalnızca tek bir tıklamayla basit ve kullanışlı olmasını sağlar. Günün fotoğraflarını Facebook’a filigran eklenmiş olarak göndermek, birisine özel mesaj göndermek veya park yerinizi ve zamanınızı kaydedip izlemek gibi işlemleri yapabilirsiniz. Sadece ilgili Eylemler oluşturun ve tekrar tekrar kullanın.

Alloy – launcher and automator İndir

8. i Live – Gold Edition

8. i Live – Gold Edition

i Live şimdiye kadar yaratılmış en yenilikçi ve gerçekçi yaşam simülatörüdür. Animasyon, dinamik aydınlatma ve gölgeler için 5000’den fazla kare mevcuttur ve zaman gerçek zamandır.

Bebeğinizi dünyaya getirin ve onu gerçek bir çocuk gibi yetiştirin. Emzirin, takip edin ve büyümesini izleyin. Sevgiye ihtiyacı var, eğer onunla ilgilenmiyorsanız, sizi sevmeyecek. Ona tüm sevginizi verin ve o da sizi sevsin. Doğumundan itibaren büyüme evrelerini takip edin. Vücuduna dikkat edin ve değişiklik yapın. Onunla oynayın ve gelmiş geçmiş en iyi ebeveyn olun. Arkadaşlarınıza meydan okuyun ve Liderlik Tablosunda yükselin. Kıyafetler, oyunlar ve donanımlar. Gerçek bir deneyimle bebeğinizi mutlu edin.

i Live – Gold Edition İndir