Kısa Süreliğine Blast Zone Tournament Oyununu Ücretsiz İndir

Kısa Süreliğine Blast Zone Tournament Oyununu Ücretsiz İndir

Blast Zone Tournament Ücretsiz

Blast Zone Tournament Ücretsiz

Online arenada mücadele PC oyunu Blast Zone Tournament normalde Steam‘de 20 dolara satılıyor. Şimdilik 16 Ocak’a kadar ücretsiz olacak. Sonsuza kadar oynamanız için size tam bir oyun sağlayan bu ücretsiz dönem, Blast Zone Tournament’ın Erken Erişimden çıkacağını ve 28 Şubat’ta Xbox One ve PS4’e ineceğini duyuruyor. Windows PC’de oyun oynayan herkes bedavayken hemen indirebilir.

Blast Zone Tournament, Bomberman serisi ile biraz benzerlik taşıyor. Rakiplerinizi patlatmaya çalışan tek ekranlı arenalarda koşan bir bomba atan karakter olarak oynuyorsunuz. Victory Lap Games, tek oyunculu bir mücadele, platformlar arası çok oyunculu, 10 çok oyunculu mod, 283 çok oyunculu seviyesi ve karakter özelleştirme gibi birçok özelliğe sahip.

Mücadele, karakterinizi giydirmek için kostümler kazanabilecek 240 zorluktan oluşuyor. Çok oyunculu modlar battle-royale maçları için aynı anda 32 oyuncuya kadar destekliyor. Oyun konsollarda çıktığında, PS4 ve PC arasında ve Xbox One ile PC arasında çapraz platform olarak oynayabilirsiniz. İndirmek için oyuna buradan ulaşabilirsiniz.