Kısa Süreliğine Outcast: Second Contact Ücretsiz İndirmek için Tıklayın

Kısa Süreliğine Outcast: Second Contact Ücretsiz İndirmek için Tıklayın

Outcast: Second Contact Ücretsiz

Outcast: Second Contact Ücretsiz

Humble Store, büyük Sonbahar Satışının ortasındadır ve bazen de birkaç günlüğüne bedava oyun fırsatları sunmaktadır. Bu kez bu oyun Outcast: Second Contact‘tır.

Oyun 2017’de yayınlandı. Outcast: Second Contact; Cutter Slade adlı ABD Donanması SEAL hakkında 1999 tarihli Infogrames aksiyon-macerasının bir versiyonudur. Oyunda dünyayı tehdit eden bir kara deliğin kapatılmasına yardımcı olmak için bir grup bilim insanı uzaylı bir dünyaya muhafızlık ediyor. Cutter, bir şekilde zaman yolculuğunu da içeren bir medeniyet mücadelesinin ortasında sona erer.

Garip bir oyun olabilir ama aynı zamanda çok iyi: Bilgisayar Oyun Dünyasının “Yılın Macerası” da dahil olmak üzere yeni olduğu zaman çok sayıda ödül kazandı.

Henüz kaydolmamışsanız, Humble haber bültenine abone olmanız gerekir, ama bu iyi oyun için bu gayet makuldür. Çoğu Humble teklifinin aksine, Outcast: Second Contact ücretsizi de bir DRM-ücretsizi’dir, bu yüzden bir Steam tuşu yerine doğrudan indirme linki alırsınız. Unutmadan söyleyelim oyun 24 Kasım’a kadar ücretsiz olacak. Bu yüzden biraz acele edin. Oyunu humble’dan hemen indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Outcast Second Contact İndir