Kısa Süreliğine Ücretsiz 10 iPhone Uygulaması

Kısa Süreliğine Ücretsiz 10 iPhone Uygulaması

Ücretsiz iPhone Uygulamaları

Ücretsiz iPhone Uygulamaları

Bu liste, geliştiricileri tarafından kısa süreliğine ücretsiz olarak sunulan ücretli iPhone ve iPad uygulamalarını kapsar. Geliştiriciler bunu bazen tanıtım amaçlı yaparlar. Bunun ne kadar süreceği ile ilgili de herhangi bir bilgi yoktur. Bizler şuan için ücretsiz olan uygulamaları derledik. İşte sınırlı bir süre için ücretsiz iOS uygulamaları listesi.

1. Thumb Web Browser

1. Thumb Web Browser

Günlük gezindiğiniz web sitelerine göz atmanın kolay olmadığını mı düşünüyor sunuz? Şimdi Thumb Web Browser‘ı bunu kolay hale getirmek için kullanın. Web sitelerinde kolayca gezinmek için parmağınızı kullanmanız yeterli.

Thumb Web Browser İndir

2. BuyMilk: Lists in iMessage

2. BuyMilk: Lists in iMessage

BuyMilk, WhatsApp’a alternatif bir uygulama diyebiliriz. Мessages uygulamasında güzel paylaşılan listeler oluşturun ve gönderin. Bir şey eklemeyi mi unuttunuz? Sadece mevcut listenizi düzenleyin. Yani her şey her zaman günceldir.

BuyMilk: Lists in iMessage İndir

3. Final Draft Mobile

3. Final Draft Mobile

Final Taslak Mobile, iPad veya iPhone’unuzdaki Final Taslak komut dosyalarını yazmanıza, düzenlemenize ve okumanıza olanak tanır. Tab ve Enter navigation, ScriptNotes, SmartType ve daha fazlası gibi kullanımı kolay özelliklerle yeni komut dosyaları oluşturun veya mevcut olanları düzenleyin.

Final Draft Mobile İndir

4. Hex Gem Defense

4. Hex Gem Defense

Bu süper bağımlılık taktik mücevher savunma oyunudur. “Hex Gem Defense” savaşında, göreviniz farklı kuleler inşa etmekten çok daha fazlasıdır ve sizin kulelerinize savaşınızı geliştirmek için farklı taşlar seçmeniz gerekiyor. Bu oyunu çok daha özel yapar.

Hex Gem Defense İndir

5. Week Calendar Widget Pro

5. Week Calendar Widget Pro

Cihazınızın kilidini açmadan, güncel, şimdiki ve gelecekteki takvim etkinliklerini widget’tan kontrol edin. Widget‘tan Konum, katılımcılar, notlar ve daha fazlası gibi tam takvim etkinliği ayrıntılarını alın. Gelecek veya geçmiş toplantılarınızı görmek için cihazınızın kilidini açıp takviminize gidin.

Week Calendar Widget Pro İndir

6. Archives

6. Archives

Archives, iPhone veya iPad’inizde, arşiv dosyalarını hemen hemen açabilen bir arşivleme uygulamasıdır. Bu son derece popüler Mac OS X uygulaması “Unarchiver”a dayanmaktadır. Size gönderilen dosyalar, web’de karşılaştığınız dosyalar veya hatta iTunes dosya paylaşımı yoluyla bilgisayarınızdan dosyalar açılabilir. Metin, resim veya müzik gibi arşivlerin içindeki dosyaları önizlemenizi sağlar. Bir dosyayı açabilen başka bir uygulamanız varsa, Archives de içerilen dosyaları açmak için bu uygulamayı kullanabilir.

Archives İndir

7. Memorize texts, lyrics, poems

7. Memorize texts, lyrics, poems

Uygulama herhangi bir metni öğrenmenin en hızlı yolu olduğunu iddia etmektedir. Kelimeleri aşamalı olarak öğretmeye çalışır. Memy, kelimeleri yavaş yavaş saklayarak hızlı bir şekilde öğrenmenizi sağlar.

Memorize texts, lyrics, poems İndir

8. Riddles – Guess the answer

8. Riddles – Guess the answer

İyi bir düşünür ve zeki olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Beyin egzersizi yapamak ve en iyi bilmecelerden bazılarını kontrol etmek isterseniz bu uygulamayı kullanabilirsiniz. Ayrıca ingilizcenizi kontrol etmenize de yardımcı olur.

Riddles – Guess the answer İndir

9. Minibudget Pro

9. Minibudget Pro

Bir bütçe oluşturun, harcamalarınızı kategoriye göre kaydedin ve yönetin. Minibudget, ev bütçesi gibi basit bir hesap defteridir, giderleri bütçeden çıkarır. Yapı planları, bütçe yönetimi, seyahat giderleri, basit hesap defteri olarak kullanılabilir.

Minibudget Pro İndir

10. Fresh Emojis

10. Fresh Emojis

Fresh Emojis, bir Sticker uygulamasıdır. Trollfaces, Thug life ve diğer Stickers gibi çok farklı etiketler dahildir.

Fresh Emojis İndir