Kısa Süreliğine Ücretsiz 7 iOS Uygulaması

Kısa Süreliğine Ücretsiz 7 iOS Uygulaması

Ücretsiz iPhone Uygulamaları

Ücretsiz iPhone Uygulamaları

Bir geliştirici ücretsiz olarak bir şey vermeye karar verirse, onu indirme şansını kaçırmamalıyız. Bugün ücretsiz olarak satışa sunulan ücretli iPhone ve iPad uygulamaları, ücretsiz indirilebilen 7 premium uygulama içeriyor. Ama sadece sınırlı bir süre için, böylece mümkün olduğunca acele edin. İşte ücretsiz iPhone uyugulamaları.

1. Universal Search Engine

1. Universal Search Engine

İnternette Akıllı ve optimize edilmiş şekilde arama yapın. Tek Uygulamada altı farklı arama motorundan En iyi arama sonucunu almak için güçlü bir uygulama.

Universal Search Engine İndir

2. FitKeeper Weight Lifting Log

2. FitKeeper Weight Lifting Log

FitKeeper spor antrenmanlarınızı takip etmek için mükemmel bir fitness uygulamasıdır. Spor salonunda evreni izlemeyi kolaylaştıracak ve her seviyede halterde geliştirmeye devam etmenizi teşvik edecek eksiksiz, sezgisel ve işlevsellikler barındırır.

FitKeeper Weight Lifting Log İndir

3. Touch & Translate

3. Touch & Translate

Touch & Translate ile, sadece bir dokunuşla 100’den fazla dil arasında safari tarayıcınızdaki kelimeleri ve kelime öbeklerini çevirebileceksiniz.

Touch & Translate İndir

4. Purely Vegan

4. Purely Vegan

Kesinlikle vegan malzemelerle basit vegan tarifleri. Bu uygulama tamamen Vegan. İster parmaklarınızı vegan yiyeceğine daldırıyor olun, ister yaşam tarzını yıllardır yaşamakta olun, yeni fikirlere ihtiyaç duyuyorsanız, Purely Vegan sizler içindir.

Purely Vegan İndir

5. SatFinder Pro

5. SatFinder Pro

SatFinder PRO, uydu anteninizi ayarlamak için profesyonel bir araçtır. Artık istediğiniz uyduyu aramanıza gerek yok, sadece “Güç” düğmesine basın, iOS cihazınızı gökyüzüne doğru yönlendirin ve bulunduğunuz yerdeki tüm uyduları izleyin.

SatFinder Pro İndir

6. Bike ME:Extreme 3D Biking Game

6. Bike ME:Extreme 3D Biking Game

Beş şık karakter arasından seçim yapın, bisikletinize atlayın ve bu adrenalinle dolu dünyayı gezerken son teknoloji 3D aksiyonu yaşayın. Çok oyunculu özelliğin tadını çıkarın ve dünyanın her yerinden arkadaşlarla oynayın.

Bike ME:Extreme 3D Biking Game İndir

7. Return Man

7. Return Man

Amerikan futbolu sevenleriniz varsa eğer bu oyun tam size göre olabilir. İlginç bir Amerikan futbol oyunudur.

Return Man İndir