Kısa Süreliğine Ücretsiz Olan iOS Uygulamaları

Kısa Süreliğine Ücretsiz Olan iOS Uygulamaları

Ücretsiz Olan iOS Uygulamaları

Ücretsiz Olan iOS Uygulamaları

Bu liste, geliştiriciler tarafından sınırlı bir süre ücretsiz olarak sunulan ücretli iPhone ve iPad uygulamalarını kapsıyor. Şimdilik durumun ne kadar süreceği ile ilgili herhangi bir bilgi yok. Ama şuan bu uygulamalar ücretsizler.

1. Star Wars™ Pinball 5

1. Star Wars™ Pinball 5

Star Wars Pinball, en uzaktaki bir galakside, en ikonik karakterlerle etkileşime girmenize ve heyecanlı Pinball ile karışık Star Wars evreninin en güzel anlarını yeniden yaşatmanıza olanak tanır.

Star Wars™ Pinball 5 İndir

2. SimplyNoise

2. SimplyNoise

SimplyNoise, 0,99 $ ‘lık en iyi ses makinesidir. Tüm yaş gruplarından ve mesleklerden binlerce insana dikkatleri dağıtmayı engelleyen, en yüksek doğrulukta beyaz, pembe ve kahverengi ses örnekleri sunarak gizliliği arttırır, uykuyu kolaylaştırır, Tinnitus’u yatıştırır ve stresini eritir. Renkli gürültünün faydaları, dünyadaki kliniklerde, okullarda, evlerde ve ofislerde kullanılmıştır.

SimplyNoise İndir

3. Space Weather

3. Space Weather

Space Weather, Dünya’nın yakınında ya da Güneş’in atmosferi ile Dünya atmosferi arasındaki ortamın değişen çevre koşulları kavramıdır. Space Weather gezegenimizi, teknolojimizi ve tüm canlıları birçok farklı şekilde etkiler. Güneş fişekleri, jeomanyetik fırtınalar ve güneş radyasyonu, Space Weather’ın dünyada tahribat yaratması için birkaç yoldur. Ayrıca kutupların yakınında, bazen de daha da fazla görülebilen güzel auroralar yaratabilir.

Space Weathe İndir

4. 5coins Expense

4. 5coins Expense

5coins, günlük masraflarınızı takip etmek için basit, güzel ve akıllı bir uygulamadır. Ne kadar harcadığınızı, paranızın ne zaman ve nereye gittiğini bilmenizi sağlar.

5coins İndir

5. Ella – GPS Elevation Tracker

5. Ella – GPS Elevation Tracker

Ella ile yükseltinizi gerçek zamanlı olarak kaydedin. Yürüyüş, tırmanma veya yolculuklar için mükemmeldir. Ella, yükselti değişikliklerinizi kaydeder ve grafikler oluşturur. Geziniz tamamlandığında size istatistik sağlar.

Ella İndir

6. Easy Backup Pro

6. Easy Backup Pro

Easy Backup Pro, adres defteriniz için sınırsız yedekleme imkanı sunar. Kişilerinizi daha da korumalı tutmak için, uygulamayı kullanmadığınızda bile kişi listenizdeki her değişikliği kaydetmek için Easy Backup Pro’yu açın. Kısacası Easy Backup Pro bir yedekleme uygulamasıdır.

Easy Backup Pro İndir

7. Passport Photo Free

7. Passport Photo Free

Passport Photo Studio, iPhone için mevcut en büyük fotoğraf efektleri ve filtreler topluluğundan oluşur. Yaratıcı olun ve muhteşem fotoğraf stilleri yapın. Passport Photo Studio, mükemmel fotoğraf çekmenize yardımcı olmak için iPhone ve çerçeve efektlerinde mevcut en geniş fotoğraf filtre efektleri koleksiyonudur.

Passport Photo Free İndir