Konami, PES 2020 İçin Büyük Bir Güncelleme Yayınladı

Konami, PES 2020 İçin Büyük Bir Güncelleme Yayınladı

    Futbol oyunlarının vazgeçilmez serilerinden birisi olan eFootball PES 2020, geliştirici şirketi Konami tarafından geliştirilmeye ve yenilikler getirilmeye devam ediyor. Son olarak Konami tarafından yayınlanan üçüncü büyük güncelleme, oyuncuları memnun edecek birçok yeniliği bünyesinde barındırıyor.

   Konami’nin yayınladığı 3.0 güncellemesi şu an tüm kullanıcılar tarafından indirilebilir durumda. Yayınlanan bu güncelleme de yeniliklerin haricinde oyundaki hataları giderecek paketlerde bulunuyor. Güncellemenin en mutlu eden yeniliklerinden birisi ise futbolcuların artık daha gerçekçi yüz hatlarına sahip olması. Ayrıca oyunda yer alan yıldız kategorisinde yer alan 30 futbolcunun yüzleri daha detaylı hale getirildi. Bu yeniliklerle birlikte oyuncular daha gerçekçi bir oyun deneyimleyebilecekler.

    Konami’nin son yayınladığı 3.0 güncellemesinde oyunda yer alan stadyumlara yönelikte birçok yenilik bulunuyor. Konami ekibinin oyunda yer alan birçok stadyumu yeniden tasarlaması daha güzel bir oyun deneyimi sunacağa benziyor. Ayrıca güncelleme oyuna “Arena do Gremio”da ekleniyor. Üzerine değişiklik yapılan belli başlı stadyumlardan bazıları ise şunlar;

  • Cicero Pompeu de Toldeo (Sao Paulo)
  • Old Trafford (Manchester United)
  • Allianz Stadium (Juventus FC)

    

   Güncellemenin getirdiği diğer yeniliklerin arasında ise, ülkelerin yenilenen formaları da yer alıyor. Örnek vermek gerekirse Japonya, İskoçya, Galler, İspanya, Kuzey İrlanda, Belçika ve Almanya gibi takımlar Adidas’ın kitlerini almış durumdalar.