Kriptolar İçin Yeni Uygulama – CryptoFind

Kriptolar İçin Yeni Uygulama – CryptoFind

GRAFT Blockchain tarafından hazırlanan CryptoFind uygulaması, kripto para birimlerini ödeme olarak kabul eden yakın mekanlar keşfeder. Kendi içinde yayılmış bir ağdır ve kripto para ile uğraşan yatırımcıların iletişim kurmasını sağlar. 

Kripto parayı kabul eden bütün işletmeler görüntülenir. Aynı zamanda kripto para kullanımlarında hangi yöntemleri kullandıkları da görüntülenir. 

CryptoFind hem kullanıcılar için hem de işletmeler için yarar sağlayan bir uygulamadır. Kullanıcılar, işletmeleri kripto para birimlerini kabul etmeye ikna ederek ve uygulamaya katılmaya ikna ederek ödüller kazanır; işletmeler, kripto bilgisine sahip alıcılara hizmet ederek müşteri tabanını genişletir. Dahası, ikisi de ana akışa giren şifreleme durumuna katkıda bulunurlar. 

Kullanıcılara faydası:

-Anında işlem 

-Kriptolar hareket halindeyken ödeme 

-İstediğiniz kripto parayla ödeme imkanı 

İşletmelere faydası:

-Yeni ve eski müşterilere hizmet imkanı

-Crypto-savvy  alıcıları kripto dostu mekanları tercih ederler.

-Konumunuz uygulamanın haritasına eklenir.

GRAFT Blockchain ekibi şu yorumları getiriyor:

“CryptoFind App’ın lansmanı kripto para birimleri almak yönünde belirleyici bir adım. İşletme desteği, şifreleme uyumunun son sınırı, piyasaya likidite ve istikrar sağlamak için bir anahtar “

CryptoFind bir hafta içinde piyasaya sürülecek.

GREFT Blockchain, Point-of-Sale için tasarlanmış ilk global, açık kaynaklı, ödeme blok zinciri. GRAFT blok zinciri, 15 Eylül 2018’den itibaren madencilere fırsat sunan MainNet‘i çalıştırıyor. GRAFT coin (GRFT), Şubat / Mart döneminde borsalarda satışa sunulacak. 

Kaynak: 1