Kurt Angle, Hardy Boyz ve WWE 2K17’deki tüm WrestleMania yeni yüzlerini nasıl elde edersiniz?

Kurt Angle, Hardy Boyz ve WWE 2K17’deki tüm WrestleMania yeni yüzlerini nasıl elde edersiniz?

Kitaplardaki WrestleMania 33 ile dikkatler yeni Raw genel müdürü Kurt Angle ve takım şampiyonları olan Hardy Boyz’un – bu yılın ikinci yarısında WWE 2K18 listesinde görünüp görünmeyeceği sorusuna yöneltti. Çoğu insanın bilmediği şey zaten WWE 2K17’de oldukları ve onları oynayabilme imkanına sahipsiniz.

Hepsini, ana menüden erişilebilen Topluluk Oluşturma özelliği sayesinde erişilebilir durumda. Burada, geçmişten günümüze ve gelecekten güreş favorilerin yarattığı Bir Güreşçi Yaratma (CAW) fan yapımı için internette arama yapabileceksiniz.

Ember Moon ve Aleister Blank gibi WrestleMania haftasonu öncesinde duymadığınız Hardyz, Angle ve diğer yüzlerin mükemmel sürümlerini anında alabilirsiniz.

Kurt Angle

Olimpiyat altın madalya sahibi ve hafta sonlarında Hall of Fame’e katıldı. Eğer önceki yıllarda kaçırdığınız bir şey varsa da DLC’nin WWE 2K17 ön planında olacak. Şimdilik, dört benzersiz giysiye sahip olan raiee86’nın CAW’sını indirerek Raw Genel Müdürü olarak onun yeni rolünü üstleniyoruz.

Hardy Boyz


Matt ve Jeff, Merdivenli Raw Tag Team maçına son dakikalarda sürpriz bir giriş yaparak gecenin en büyük bombasını patlatıyor. Karl Anderson ve Luke Gallows’dan kemerlerini çalarak işlerine devam ediyorlar. Bu eserlerin her ikisi de çok yetenekli rell7thirty’den geliyor.


Killian Dain


İngiltere güreş arenasında Big Damo olarak bilinen, Kuzey İrlanda’lı mamut, WrestleMania’daki Andre The Giant kraliyet mücadelesinde üçüncü sırada yer alarak büyük bir sürpriz yaptı. Önümüzdeki yıl NXT’de bu deli oğlan fikstürlerde olup, CAW’ın öncülüğünü yapacak.

James Ellsworth

Güreşin en unutulmaz ismi, Ellsworth, WrestleMania’da Carmella’nın ikinci sırasına kalsa dahi, son aylarda Smackdown Live’da tekrarlanan komediye devam ettirilmişti. Nab bradford928, onu sizin için dövüşsün diye yarattı.

Ember Moon


NXT’nin kadınlar bölümündeki en parlak ve umut verici kadın, WWE’nin gelişen yeteneği Cuma gecesi WrestleMania Haftasonu’nun başlamasıyla birlikte, Takeover’daki deneyimli Asuka’ya karşı kemer maçında parladı. GiovyEd94’ün CAW’sine sahip olmanız gerekiyor.

Aleister Black


Moon gibi eski Tommy End, kafayı NXT Takover: Orlando’ya çevirdiler ancak onun olayı Andrade’nin Cien Almas’la yaptığı sıradan çatışmadan ziyade, umarsız ve barbarca sahneye girmesi etkili oldu. Onu Proeduardofmg CAW’ında bulabilirsiniz.