Lara Croft Go Dev Konsol Sürüm Özellikleri

Lara Croft Go Dev Konsol Sürüm Özellikleri

Square Enix Montreal’in eleştirmenlerce alkışlanan mobil oyun Lara Croft Go, geçtiğimiz günlerde PS4, Vita ve PC’ye girdi. Hitman Go önündeki bağlantı noktası gibi oyun, bulmaca dolu aşamalarını kolaylıkla gezmenizi sağlayan geleneksel platformlara dönüştürür. Yeni sürüm, lansman sırasında ve bu geçmiş Şükran Günü esnasında orijinal için yayınlanan tüm içeriği içeriyor olsa da, yeni bir genişleme özelliğine de sahiptir.

Rahiblerin Aynısı adlı yeni kampanya, bildiğimiz gibi, gerçekliği parçalayan eski bir eser tarafından değiştirildikten sonra Croft Manor’da gerçekleşir. Lara süreci boyunca ruhundan ayrılmış ve bir doppelganger biçimine girmesine neden olmuştur. Ruhunu geri kazanmalı ve gizemli eserin evreni değiştiren etkilerini çok geç olmadan düzeltmelidir.

Square Enix Montreal, Yakında çıkan PS4 ve PSVR oyunu Gnog’un arkasındaki stüdyodaki KO-OP’in yardımlarını Mirrors of Spirits genişlemesinin geliştirilmesine yardımcı olmak için kullandı. PS4 ve Vita için artık mevcut durumda, PC ve mobil Mart ayında bir araya geliyor.